Vakantiehuis Zorgvlied: Vakantiewoning type Paviljoen 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Zorgvlied), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Zorgvlied
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 4 personen te huur op Park Drentheland in Zorgvlied, Drenthe, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Drents-Friese Wold vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Park Drentheland in Zorgvlied, Drenthe, Nederland. Familiepark met buitenzwembad en paardenpensionstalling.

Deze nieuwe Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met eethoek. In de open keuken is een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. In deze accommodatie kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Park Drentheland

Als gast van deze Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen 4-personen is dit een ideale locatie om prachtige wandel- of fietstochten te maken in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het park beschikt over een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad, 18 holes midgetgolfbaan, twee verlichte all-weather tennisbanen, tafeltennistafel, een volleybal- en basketbalveld en meerdere speeltuintjes. Bij de receptie is fietsverhuur mogelijk. In het restaurant kunt u genieten van een overheerlijk diner.

Voor vakantiegangers die met hun paard naar Park Drentheland komen, zijn op het terrein vele faciliteiten aanwezig, zoals pensionstallen, was- en droogkamer, buitenbak, trainingsmolen en nog veel meer. U kunt u gebruikmaken van één van de 26 klassieke boxen, een rijbaan met Zorgdrager bodem en afspuit plaatsen met koud en warm water. U heeft de mogelijkheid om paardrijlessen te nemen, en de omgeving is uiterst geschikt om mooie buitentochten te maken door de natuur. Gun uw paard(en) eens vakantie en ga zelf mee!

De omgeving van het park

Tijdens het verblijf in deze Park Drentheland vakantiewoning type Paviljoen 4-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in de omgeving. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, het is een paradijs voor fietsers en ruiters met de vele fiets- en ruiterroutes. Ruim 6000 hectare bos, stuifzand, heide en beekdalgraslanden vormen hier een zeer bijzonder landschap. Natuurlijk brengt u een bezoek aan de hunebedden en het Drents museum in Assen. Maar bezoek ook het Museumdorp Orvelte of het Veenpark in Barger-Compascuum. Het Zee Museum Miramar in het gezellige plaatsje Vledder is ook de moeite waard. Voor de kleintjes is het kabouterbos in Eext een echte aanrader! 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In dit gezellige Park Drentheland kunt u genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Drenthe. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht