Vakantiehuis Zeewolde: Premium Cottage 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Zeewolde, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Cottage voor 8 personen te huur op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, Flevoland, Nederland.

Direct aan het prachtige Eemmeer gelegen vakantiewoningen te huur voor 2- 12 personen op vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Familiepark met subtropisch zwembad en volop watersportmogelijkheden.

In deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Premium Cottage 8-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag bij de open haard in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers met boxspringbedden en twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Apart toilet. Twee badkamers waarvan één met dubbele wastafel en ligbad en één met douche en wastafel. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en is er een tweede TV in de slaapkamer. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Comfort, VIP Cottages en de prachtige 8-persoons Waterfront Suite.

Faciliteiten op Center Parcs De Eemhof

In het subtropische Aqua Mundo zwemparadijs op dit vakantiepark kunt u genieten van de vele waterattracties. Uw kinderen zullen zich de hele dag prima vermaken in het golfslagbad, de Turbotwister, de glijbanen, het buitenbad, of leren surfen op de Flow River. Ook op het prachtige Eemmeer kunt u heerlijk windsurfen of zeilen. Voor 's avonds kunt u kiezen uit maar liefst zeven verschillende restaurants in de Market Square, hier zijn ook diverse winkeltjes en een supermarkt met ruime keuze. Hier haalt u de overheerlijke verse broodjes voor uw ontbijt.

In de buurt van Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde

In de omgeving van deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Premium Cottage 8-personen zijn ook voldoende mogelijkheden. Bezoek de monumentenstad Amersfoort, of Mediastad Hilversum, allemaal dicht in de buurt van dit vakantiepark. En met een dagje Dolfinarium in Harderwijk zult u uw kinderen  zeker een plezier doen!

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Premium Cottage 8-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht