Vakantiehuis Zeewolde: Luxe Villa 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande luxe villa 6-personen op Golf en Villaresort Harderwold

Op een prachtige locatie vlakbij het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 4-10 personen te huur op Villapark Golf en Villaresort Harderwold in Zeewolde, Flevoland, Nederland. Vakantiepark vlakbij het Veluwemeer, met in de nabije omgeving een 18-holes golfbaan en vismogelijkheden.

Deze vrijstaande Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer, open keuken met vaatwasmachine en waterkoker. De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers met douchecabine en apart toilet. In de berging vindt u een wasmachine en wasdroger. De villa beschikt over een mooi terras met tuinmeubilair en een tuin. De villa is rookvrij en u kunt gratis gebruik maken van Wifi. U kunt ook kiezen voor extra faciliteiten zoals bijvoorbeeld een ligbad, sfeerhaard of oven. Kijkt u even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Deze prachtige villa ligt direct aan het water, u kunt hier heerlijk een hengeltje uitgooien.

Omgeving van het park

In de omgeving van deze Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 6-personen zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgezet in het Harderbos. Ook in de omgeving is genoeg te beleven, u zult u kinderen zeker een plezier doen met een bezoek aan het Attractiepark Walibi Holland of het Dolfinarium in Harderwijk. Wilt u een dagje winkelen? Harderwijk heeft een gezellig winkelcentrum!

Mogelijkheden op het park

Liever actief bezig zijn? Naast dit villapark ligt een 18- holes golfbaan, voor beginners en gevorderden. En een boottochtje maken over het prachtige Veluwemeer mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom voldoende mogelijkheden voor een perfecte vakantie.

Wij nodigen u van harte uit voor een gezellige vakantie in deze Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 6-personen in Zeewolde in de provincie Flevoland Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht