Vakantiehuis Zeewolde: Luxe Villa 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande luxe villa 4-personen op Golf en Villaresort Harderwold

Op een prachtige locatie vlakbij het Veluwemeer luxe vakantiewoningen voor 4-10 personen te huur op Villapark Golf en Villaresort Harderwold in Zeewolde, Flevoland, Nederland. Vakantiepark vlakbij het Veluwemeer, met in de nabije omgeving een 18- holes golfbaan en vismogelijkheden.

Deze vrijstaande Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 4-personen is direct aan het water gelegen en heeft een woonkamer met vloerverwarming, zit- en eethoek. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.
De villa is geheel gelijkvloers en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers met douchecabine en toilet. In de berging treft u een wasmachine en wasdroger aan. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair en tuin.
De villa is rookvrij, beschikt over gratis WIFI, er zijn 2 parkeerplaatsen.

Wat te doen op het park

Als gast van deze prachtige Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 4-personen kunt u genieten van de natuur in het Harderbos waar verschillende wandel- en fietsroutes zijn uitgezet.

In de omgeving van het park

Het is een ideale locatie om de omgeving te verkennen, een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk is beslist de moeite waard, en het attractiepark Walibi Holland ligt vlakbij!
Naast het park ligt een 18- holes golfbaan waar u als beginner en gevorderde golfer veel plezier kan beleven. En wat dacht u van een lekker boottochtje op het Veluwemeer?

Wij nodigen u van harte uit in deze prachtige Villa Golf en Villaresort Harderwold Veluwemeer Zeewolde Luxe Villa 4-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht