Vakantiehuis Zeewolde: Comfort Cottage 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Zeewolde, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Cottage voor 6 personen te huur op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, Flevoland, Nederland.

Direct aan het prachtige Eemmeer gelegen vakantiewoningen te huur voor 2- 12 personen op vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Familiepark met subtropisch zwembad en volop watersportmogelijkheden.

Vakantiepark de Eemhof in Zeewolde

Uw kinderen zullen zich de hele dag prima vermaken op dit geweldige vakantiepark. In het subtropische Aqua Mundo zwemparadijs met golfslagbad, de Turbotwister, de glijbanen, het buitenbad, of leren surfen op de Flow River. Op het prachtige Eemmeer kunt u leren windsurfen of zeilen.
Voor de tieners is er een speciale HangOut plek en de kleintjes hebben hun eigen Kiddies-programma.

In deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Comfort Cottage 6-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag bij de open haard in de gezellige woonkamer. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat, citruspers, waterkoker en broodrooster. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers met boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Apart toilet. Badkamer met wastafel en ligbad. In deze bungalow is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u deze prachtige cottage boeken met extra service? Dat is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, of uw dagelijks verse broodjes bezorgt in de cottage. Kijkt u hiervoor even op de site voor extra informatie en/of speciale aanbiedingen. 
Voor 's avonds kunt u kiezen uit maar liefst zeven verschillende restaurants in de Market Square, hier zijn ook diverse winkeltjes en een supermarkt met ruime keuze. Hier haalt u de overheerlijke verse broodjes voor uw ontbijt.

In de omgeving van het vakantiepark vlakbij het Dolfinarium

In de omgeving van deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Comfort Cottage 6-personen zijn ook voldoende mogelijkheden. Wat dacht u van een dagje Dolfinarium, beslist de moeite waard! Bezoek de monumentenstad Amersfoort met het Dierenpark, of Mediastad Hilversum, allemaal dicht in de buurt van dit vakantiepark.

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs De Eemhof Flevoland Comfort Cottage 6-personen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht