Vakantiehuis Zeewolde: Chalet type Strandzicht 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Zeewolde, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Zeewolde, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 24-personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand, jachthaven en zeilschool.

Dit RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type Strandzicht 6-personen is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Het chalet ligt direct aan het water en heeft een moderne inrichting met in de woonkamer een TV en in de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, koelkast met vriesvak filter- en Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Airco. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Overdekt terras voorzien van tuinmeubilair en parasol. In dit chalet zijn geen huisdieren toegestaan en kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Het vakantiepark Zeewolde

Dit vakantiepark is een paradijs voor watersportliefhebbers, op het park direct aan het water gelegen is een surf- en zeilschool en je kunt er sloepen en loungeboten huren. Voor de kleine kinderen is er een leuke waterspeeltuin en kan er geknuffeld worden met de dieren op de dierenweide. Verder is er een speeltuin, airtrampolines, tafeltennistafel, pannaveld, sportveld en een Jeu de Boulesbaan. Mocht het weer even niet meezitten dan kan er worden gezwommen in het overdekte binnenzwembad. Ook kunt u gebruikmaken van de tennisbaan. Het animatieteam is er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden (april-okt) en organiseert leuke sport- en spelactiviteiten.
Bij Brasserie 't Wolderwijd kunt u lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen op het terras op het water. De dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt op het park.

De omgeving van dit vakantiepark in Zeewolde

U kunt als gast van dit RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type Strandzicht 6-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is direct aan het Veluwemeer, een prachtig natuurgebied. Op het park zijn fietsen, e-bikes, E-choppers te huur, vraag bij de receptie ook even naar leuke fiets- en wandeltochten.  De kinderen zullen genieten van een dagje Attractiepark Walibi, maar ook het Dolfinarium in Harderwijk zal zeker in de smaak vallen.

Samen genieten van de rust en ruimte in dit RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type Strandzicht 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Zeewolde, in de provincie Flevoland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht