Vakantiehuis Zeewolde: Chalet type de Waterhoen 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Flevoland (Zeewolde), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Zeewolde, Veluwemeer, Flevoland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Zeewolde, Flevoland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Veluwemeer vakantiewoningen voor 2 tot 24-personen te huur op RCN Vakantiepark Zeewolde in Flevoland, Nederland. Familiepark met eigen strand, jachthaven en zeilschool.

Dit RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type de Waterhoen 6-personen heeft 2 slaapkamers en een slaapzolder voor 2 kinderen. In het woongedeelte een zit- en eethoek met flatscreen TV en in de open keuken een kookplaat, koelkast met vriesvak, combimagnetron, afwasmachine, waterkoker, Nespresso- en filterkoffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één met 2-persoons bed en één met twee 1-persoons bedden. Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met 4-persoons bank.

Vakantiepark Zeewolde aan het Veluwemeer

Op deze prachtige locatie direct aan het Veluwemeer zult u genieten van een top vakantie. Lekker zwemmen, en zonnen op het eigen zandstrand met ligweide. Er is altijd wel iets te doen aan het water, zoals surfen, zeilen, waterskiën, bootje varen of natuurlijk vissen. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuinen, verder is er nog een dierenweide, tafeltennistafel, pannaveld, jeu de boulesbaan en een airtrampoline. Ook kunt u een balletje slaan op de tennisbaan. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport-, spel- en wateractiviteiten voor alle leeftijden. Is het geen strandweer dan kunt u lekker zwemmen in het overdekte zwembad. Bij Brasserie 't Wolderwijd aan het meer kunt u heerlijk lunchen, dineren of gezellig borrelen op het terras.

Uitstapjes in de omgeving van het park in Flevoland

In de omgeving van het park kunt u als gast van dit RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type de Waterhoen 6-personen kiezen uit leuke uitstapjes. De ligging biedt veel mogelijkheden, lekker wandelen en fietsen, met de fietspont over het meer bent u zo ook op de Veluwe. Fietsen, E-Bikes en E-choppers zijn bij de parkreceptie te huur. Maar voor de watersporter is dit park een paradijs, er is een surf- en zeilschool, er zijn sloepen en loungeboten te huur. Voor de kinderen is een dagje Attractiepark Walibi, is een belevenis en het Dolfinarium in Harderwijk zal zeker in de smaak vallen. 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Vakantiepark Zeewolde Chalet type de Waterhoen 6-personen genieten van een super vakantie aan het Veluwemeer in Zeewolde. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht