Vakantiehuis Zandvoort: Cottage type Pitstop 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Zandvoort), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Zandvoort Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 4 persoons Cottage op vakantiepark Roompot Zandvoort in Zandvoort, Noord-Holland, Nederland.

Direct aan het zandstrand van Zandvoort, vakantiewoningen van 4 -18 persoons te huur op vakantiepark Roompot Zandvoort in Zandvoort. Kleinschalig vakantiepark met ideale locatie aan het strand!

Deze vrijstaande vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Pitstop 4-personen heeft een luxe inrichting, de woonkamer is voorzien van een flatscreen smart TV en de open keuken is voorzien van een afwasmachine, Nespresso koffiemachine, kokendwaterkraan en een combimagnetron. Er is slaapgelegenheid voor 4 personen, één 2 persoons slaapkamer en een slaapvide. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Buiten op het overdekte terras kunt u gebruik maken van het terrasmeubilair met o.a. ligstoelen. En u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark aan het strand in Noord-Holland

Als u op vakantie bent, wilt u zich natuurlijk helemaal op uw gemak voelen. In deze vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Pitstop 4-personen gaat dit zeker lukken. De afstand naar de brede Noordzeestrand is maar 80 meter! De kinderen kunnen lekker ravotten op het strand, of samen kunt u met de fiets de omgeving verkennen. Het is mogelijk om fietsen te huren. Na een heerlijk dagje strand kunt u genieten van een overheerlijk diner in de brasserie op het park. Bij de Take Away kun je een lekkere pizza afhalen.

De omgeving van het vakantiepark in Zandvoort

In het mooie Noord-Hollandse duinlandschap kunt u volop genieten. Heerlijk met de kinderen naar het strand, pootjebaden en schelpen zoeken. In het gezellige dorp Zandvoort is er altijd van alles te beleven, ook leuke restaurantjes en terrasjes. De prachtig stad Haarlem is vlakbij of een dagje Amsterdam behoort ook tot de mogelijkheden. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Pitstop 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Zandvoort! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht