Vakantiehuis Zandvoort: Cottage type Denim 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Zandvoort), Vakantiehuizen Nederland
Park
Roompot Zandvoort Noord-Holland Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Thema cottage voor 6 personen op vakantiepark Roompot Zandvoort in Zandvoort, Noord-Holland, Nederland.

Direct aan het zandstrand van Zandvoort, vakantiewoningen van 4 -18 persoons te huur op vakantiepark Roompot Zandvoort in Zandvoort. Kleinschalig vakantiepark met ideale locatie aan het strand!

Deze vrijstaande vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Denim 6-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met stoere denim items. Op de eerste etage 2 slaapkamers en een overloop slaapbedstee. Twee badkamers met luxe regendouche, wastafel en toilet. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, Nespresso koffiemachine, kokendwaterkraan, en combimagnetron. Apart toilet. Buiten op het overdekte terras kunt u gebruik maken van het terrasmeubilair, en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Vakantiepark Roompot Zandvoort

Dit vakantiepark is een toplocatie voor de strandliefhebber, de locatie is maar maar 80 meter van het prachtige brede Noordzee strand.
Als gast van deze vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Denim 6-personen zult u zich helemaal op uw gemak voelen. Elke dag naar het strand om te genieten van zon en zee en met de kinderen schelpen zoeken. Na een heerlijke stranddag nog even nazitten bij de gezellige brasserie met een kopje koffie of een drankje of genieten van een overheerlijk diner. Geen zin aan koken? Dan even naar de Take Away op het park.

De omgeving

In Zandvoort is er altijd van alles te beleven, een gezellig dorp met leuke restaurantjes en terrasjes. Huur een fiets op het park  en verken de omgeving. Liever een dagje winkelen of cultuur snuiven? De prachtig stad Haarlem is vlakbij of een dagje Amsterdam is ook altijd favoriet.

Samen genieten aan de prachtige Noordzeekust in deze vakantiepark Roompot Zandvoort Cottage type Denim 6-personen en kom uitgerust weer thuis. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Zandvoort! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht