Vakantiehuis Wolphaarstdijk: Villa type Luxe Villa 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Wolphaartsdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wolphaartsdijk, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 8 personen op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaarstdijk, Zeeland, Nederland.

Aan de zuidkant van het Veerse Meer vakantiewoningen voor 2 tot 16-personen te huur op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaartsdijk, Zeeland Nederland. Vakantievilla’s vlakbij jachthaven en uitzicht op het Veerse Meer.

Deze Roompot Park Veerse Kreek Villa type Villa Luxe Villa 8-personen heeft een luxe uitvoering met in de woonkamer een TV en vloerverwarming. In de open keuken een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en koffieapparaat voor Nespresso cups en een wijnklimaatkast. In de hal een apart toilet. Ook op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer en suite met wastafel en inloopdouche. Op de eerste etage drie 2-persoons slaapkamers en badkamer met inloopdouche, wastafel, traditionele sauna en apart toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Met voorkeur zijn er een aantal extra's bij te boeken, zoals een loungeset, zonneligbedden, overdekt terras, terrasheater, wasmachine en droger en tuinomheining. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Het Roompot Park Veerse Kreek

Dit vakantiepark ligt direct aan het Veerse Meer en als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Park Veerse Kreek Villa type Villa Luxe Villa 8-personen heeft u een uitstekende keus gemaakt. Geniet van de rust en de ruimte, of beoefen één van de verschillende watersportmogelijkheden op het Veerse Meer zoals surfen, zwemmen of kanoën. U kunt een bootje huren om vanaf het water de prachtige omgeving te verkennen. Ook een hengel uitgooien is een optie. Er is een supermarkt op het park en kunt u er fietsen huren. Dit park is nog in aanbouw (mrt 2023) er zal nog een restaurant en zwembad gebouwd worden.

Activiteiten in de omgeving van dit mooie vakantiepark in Zeeland

In de omgeving van deze Roompot Park Veerse Kreek Villa type Villa Luxe Villa 8-personen is er altijd wat te beleven. Het prachtige historische stadje Veere is de moeite waard maar bezoek ook de gezellige plaatsen Middelburg met het Zeeuws Museum en Vlissingen. Voor de kinderen is een dagje Deltapark Neeltje Jans een goede tip. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- of wanteltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van maar liefst 200 kilometer! Onderweg kunt u mosselen of oesters rapen of zeehonden en bruinvissen spotten.

Kortom er is van alles te beleven in het prachtige Zeeland, en zult u genieten van een top vakantie in Zuid-Beveland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht