Vakantiehuis Wolphaarstdijk: Villa type Luxe Villa 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Wolphaartsdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wolphaartsdijk, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantievilla voor 4 personen op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaarstdijk, Zeeland, Nederland.

Aan de zuidkant van het Veerse Meer vakantiewoningen voor 2 tot 16-personen te huur op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaartsdijk, Zeeland Nederland. Vakantievilla’s vlakbij jachthaven en uitzicht op het Veerse Meer.

Deze prachtige Roompot Park Veerse Kreek Villa type Luxe Villa 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met TV en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffieapparaat voor Nespresso cups en een wijnklimaatkast. In de hal een toilet. Op de eerste etage twee 2-persoons slaapkamers en badkamer met douche, wastafel, toilet en traditionele sauna. Op het terras is tuinmeubilair en parasol. Met voorkeur zijn een overdekt terras, loungeset, terrasheater, kokendwaterkraan en zonneligbeden bij te boeken. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Over Roompot Park Veerse Kreek

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Park Veerse Kreek Villa type Luxe Villa 4-personen zult u genieten van de rust en ruimte op dit prachtige park. De ligging is perfect direct aan het Veerse Meer waar u meerdere watersporten kunt beoefenen zoals zwemmen, surfen, waterskiën en wakeboarden of huur zelf een boot en geniet op het Veerse Meer. Op het park is een supermarkt en kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Wat is er in de buurt te beleven?

De omgeving van dit Roompot Park Veerse Kreek Villa type Luxe Villa 4-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. Bezoek het voormalige handelsstadje Veere en maak een stadswandeling over de oude stadswallen. De prachtige omgeving leent zich ook voor fiets- en wandeltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van 200 km! Natuurlijk gaat u ook het Deltapark Neeltje Jans bezoeken en aan de Oosterschelde kunt u zeehonden en bruinvissen spotten. In Zeeland is altijd voldoende te beleven, wat dacht u van een uitje naar Middelburg met het Zeeuws museum of Vlissingen, zeer de moeite waard!

In dit Roompot Park Veerse Kreek kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie in Zeeland en uitgerust terugkomen van uw welverdiende vakantie! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht