Vakantiehuis Wolphaarstdijk: Villa type Comfort Villa 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Wolphaartsdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wolphaartsdijk, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantievilla voor 6 personen te huur op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaarstdijk, Zeeland, Nederland.

Aan de zuidkant van het Veerse Meer vakantiewoningen voor 2 tot 16-personen te huur op Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaartsdijk, Zeeland Nederland. Vakantievilla’s vlakbij jachthaven en uitzicht op het Veerse Meer. Nederland.

Deze ruime Roompot Park Veerse Kreek Villa type Comfort Villa 6-personen heeft luxe uitvoering met modern ingerichte woonkamer die is voorzien van TV en vloerverwarming. In de keuken een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffieapparaat voor Nespresso cups. In de hal een apart toilet. Op de eerste etage drie 2-persoons slaapkamers waarvan één met badkamer ensuite. Verder een tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Met voorkeur zijn er een aantal extra's bij te boeken, zoals een loungeset, overdekt terras, terrasheater, buitenhaard, wasmachine en kokendwaterkraan. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn  toegestaan maar niet in alle villa's.

Faciliteiten Roompot Park Veerse Kreek

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Park Veerse Kreek Villa type Villa Comfort 6-personen kunt u genieten van de prachtige ligging aan het Veerse Meer waar u meerdere watersporten kunt beoefenen zoals zwemmen, surfen, waterskiën en wakeboarden. Ook een bootje huren is een optie om zo de omgeving van het Veerse Meer te verkennen. Op het park is een supermarkt aanwezig en kunt u fietsen huren. Het park is nog in aanbouw ( mrt 2023 ) er zal nog een restaurant en zwembad gerealiseerd worden.

Wat is er in de omgeving van Wolphaartsdijk te doen?

In de omgeving van dit Roompot Park Veerse Kreek Villa type Comfort 6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bezoek het historische stadje Veere en maak een stadswandeling over de oude stadswallen. De prachtige omgeving leent zich ook voor fiets- en wandeltochten, rond de Oosterschelde is een streekpad van 200 km! Bezoek ook Middelburg met het Zeeuws Museum of Vlissingen en aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten.

In Zeeland is altijd genoeg te doen en in dit Roompot Park Veerse Kreek kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie in Zuid-Beveland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht