Vakantiehuis Witteveen: Bungalow type 8C 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Witteveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Orveltermarke Witteveen Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime 8-persoons vakantiewoning te huur op Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen, Drenthe, Nederland.

Dichtbij Nationaal Park Drentse Aa ligt dit prachtige vakantiepark Landal Orveltermarke in Witteveen, Drenthe. Midden in de Drentse natuur met overdekt zwembad en natuurbad. Vakantiewoningen te huur voor 4-24 personen.

Deze comfort Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 8C 8-personen is een ruime vrijstaande bungalow met twee verdiepingen en van alle gemakken voorzien. De woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek, flatscreen TV, radio en DVD-speler. In de open keuken kunt gebruikmaken van een afwasmachine, magnetron en een Senseo koffiezetapparaat. Apart toilet. Twee slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met douchecabine en wastafel. Op de 1ste verdieping 2 slaapkamers en  badkamer met douchecabine en apart toilet. Buiten is het terras is voorzien van verstelbaar tuinmeubilair en een parasol. In deze bungalow is standaard een kinderbed, kinderstoel en een traphekje aanwezig, het gebruik van WiFi is helemaal gratis en de bungalow is rookvrij.

Het vakantiepark

Landal Vakantiepark Orveltermarke beschikt veel speelgenot voor de kinderen, er is een avontureneiland met kabelbaan en uitkijktoren, een waterspeelplaats, natuurbelevingspad, sportvelden, airtrampoline, voetbaltafel, poolbiljart en een Jeu-de-boulesbaan. Kortom teveel om op te noemen ze hoeven zich niet te vervelen!
Met de hele familie een balletje slaan op de midgetgolfbaan of op de 18 holes Pitch & Putt golfbaan naast het park behoort tot de mogelijkheden. Uw kinderen zullen zich ook prima vermaken in het overdekte zwembad met stroomversnelling en glijbanen of in het natuurbad. En er is een Fun en Entertainment team voor leuke activiteiten.
Bij het restaurant Zin kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Ook is er een supermarkt op het park waar uw de dagelijkse boodschappen kunt halen, even geen zin aan koken? Haal een lekker patatje of pizza bij de snackbar op het park.

De omgeving van het park

In de omgeving van deze Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 8C 8-personen valt voldoende te beleven, er zijn attractieparken in de buurt en een bezoek aan de prachtige dierentuin WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen is zeker een succes. Verken het museumdorp Orvelte, en natuurlijk mag een bezoek aan de Drentse Hunebedden of het Hunebedcentrum in Borger niet ontbreken. Geniet van een prachtige fietstocht langs de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving van het park. Fietsen zijn te huur op het park. Voor de kinderen is het klimpark Outdoor Grolloo een super idee en voor de kleintjes is het Kabouterbos in Eext een leuk uitje! Liever een dagje winkelen? Dat kan in het vlakbij gelegen Emmen.

U bent van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie in deze Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 8C 8-personen in de prachtige omgeving van onze mooie provincie Drenthe. Tot ziens !

Ga terug naar overzicht