Vakantiehuis Witteveen: Bungalow type 6EL 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Witteveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Orveltermarke Witteveen Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe 6-persoons vakantiewoning te huur op Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen, Drenthe, Nederland.

Dichtbij Nationaal Park Drentse Aa ligt dit prachtige vakantiepark Landal Orveltermarke in Witteveen, Drenthe. Midden in de Drentse natuur met overdekt zwembad en natuurbad. Vakantiewoningen te huur voor 4-24 personen.

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan als gast in deze luxe Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 6EL 6-personen. De ruime bungalow is vrijstaand en heeft twee verdiepingen. De knusse woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek, open haard, flatscreen TV en DVD-speler. In de open keuken heeft u de beschikking over een afwasmachine, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Slaapkamer met flatscreen TV. Luxe badkamer met bubbelbad, massagedouche en dubbele wastafel en 3 persoons sauna. Op de 1ste etage bevinden zich twee slaapkamers evenals een badkamer met douche, wastafel en toilet. Een apart ruimte met zonnebank. Als extra service van het park zijn de bedden al voor u opgemaakt!
Op het terras kunt u gebruik maken van een terrashaard, parasol, verstelbaar tuinmeubilair en ligstoelen. Deze bungalow is rook- en huisdiervrij en voor het gebruik van WiFi hoeft u niets te betalen.

Informatie over het vakantiepark

Op Landal Vakantiepark Orveltermarke gaat u zeker een prachtige vakantie beleven. Op het park is er van alles te doen, er is een overdekt zwembad met stroomversnelling, bruisbad en een grote familie glijbaan. Bij mooi weer kunt u ook naar het natuurbad met ligweide en een kiosk waar heerlijk ambachtelijk ijs verkrijgbaar is. Voor de kinderen zorgt het Fun en Entertainment team voor leuke activiteiten en kunnen ze lekker ravotten op het avontureneiland, de waterspeelplaats, of bij indoorspeelplaats met ballenbak. Verder is er nog een airtrampoline, sportveld, poolbiljart, voetbaltafel en Jeu-de-boulesbaan. Met de hele familie een balletje slaan op de midgetgolfbaan of op de direct naast het park gelegen 18 holes Pitch & Putt golfbaan. Een dag geen zin om te koken? Geniet van een heerlijk diner bij restaurant Zin, of haal een pizza of patatje bij de snackbar.

Wat is er te doen in de omgeving

Ga er samen op uit om de prachtige Drentse natuur te verkennen, op het park is fietsverhuur mogelijk, zo kunt u een prachtige fietstocht maken langs de vele fietsroutes in de omgeving van het park. Natuurlijk mag een bezoek aan de Drentse Hunebedden niet ontbreken en breng ook een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger. Maar er is veel meer te beleven! Voor de hele familie is een dagje naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen een super idee en voor de kleintjes is Plopsa Indoor in Coevorden een leuk uitje! Het attractiepark Slaghagen is ook niet ver uit de buurt.

We zien u graag als gast in deze Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 6EL 6-personen in de prachtige omgeving van de mooie provincie Drenthe. Van harte welkom!

Ga terug naar overzicht