Vakantiehuis Witteveen: Bungalow type 4EL 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Witteveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Landal Orveltermarke Witteveen Drenthe Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige 4-persoons vakantiewoning te huur op Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen, Drenthe, Nederland.

Dichtbij Nationaal Park Drentse Aa ligt dit prachtige vakantiepark Landal Orveltermarke in Witteveen, Drenthe. Midden in de Drentse natuur met overdekt zwembad en natuurbad. Vakantiewoningen te huur voor 4-24 personen.

De Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 4EL 4-personen is van alle gemakken voorzien. De bungalow is vrijstaand en heeft 2 verdiepingen. De woonkamer is voorzien van een zit- en eethoek, open haard en flatscreen TV. In de open keuken treft u aan een afwasmachine, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Apart toilet. Op de begane grond een slaapkamer met flatscreen TV met tevens badkamer met douchecabine, massagedouche en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping de tweede slaapkamer en badkamer met douchecabine en toilet. Ook een wellnessruimte met bubbelbad, een zonnebank en sauna voor 2 personen. Als extra service zijn bij aankomst de bedden voor u opgemaakt! Deze bungalow heeft extra kindervoorzieningen zoals kindveilige stopcontacten, een kinderbed en -stoel en traphekje. Als gast van deze bungalow kunt u gratis gebruik maken van de wasserette op het park. Buiten is het terras voorzien van een terrashaard, verstelbare tuinstoelen, ligstoelen en een parasol. Deze bungalow is rookvrij en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Landal Vakantiepark Orveltermarke beschikt over een eigen overdekt zwembad waar u samen met de kinderen vanaf de grote familieglijbaan kunt roetsjen. Er is een bruisbank, kinderglijbaan en een stroomversnelling. In de zomer is het genieten in het natuurbad op het park met ligweide. Naast het natuurbad is een kiosk waar u heerlijk ambachtelijk boerenijs kunt halen! 
Voor de kinderen is er voldoende te beleven, slingeren aan de kabelbaan op het avontureneiland met de uitkijktoren en natuurlijk zorgt het Fun en Entertainment-team weer voor leuke activiteiten.
Op het park is verder nog een Jeu-de-boulesbaan, sportveld, midgetgolfbaan, poolbiljart, voetbaltafel en een airtrampoline. Er is een snackbar voor de snelle hap maar ook een pizzaservice. De boodschappen haalt u in de supermarkt op het park. En na een heerlijk ontspannende dag is het prima vertoeven bij het Restaurant Zin, hier kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid diner.
Direct naast het park is een 18-holes Pitch & Puttbaan golfbaan om lekker met de hele familie een balletje te slaan.

De omgeving van Orveltermarke

In de omgeving van deze Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 4EL 4-personen zijn er diverse mogelijkheden; bekijk het museumdorp Orvelte en in de directe omgeving zijn veel prachtige wandel en fiets routes, fietsen kunt u ook huren op het park. Leuke uitstapjes zijn bijvoorbeeld naar het Hunebedcentrum in Borger. Voor de kinderen is een dagje naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen een super idee en voor de kleintjes is Plopsa Indoor in Coevorden een leuk uitje! Liever een dagje naar de stad? In Emmen kunt u heerlijk winkelen!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in deze Landal Vakantiepark Orveltermarke in Witteveen Bungalow type 4EL 4-personen in de prachtige omgeving van de mooie provincie Drenthe. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht