Vakantiehuis Wissel/Epe: Bungalow type S4A Comfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Wissel/Epe), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wissel/Epe, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande gerestylede bungalow type S4A Comfort 4-personen op Bospark De Schaapskooi op de Veluwe

Vrijstaande gerestylede bungalow type S4A comfort 4-personen met 2 slaapkamers (1-pers. bedden), een keuken met combi-magnetron, koffiepadapparaat en vaatwasser, gezellige woongedeelte met Smart TV en gratis WIFI, badkamer met douche en toilet. Geheel gelijkvloers. Berging. Overdekt terras met tuinmeubilair. Deze bungalow is rookvrij.

Activiteiten in de omgeving van Wissel en Epe

Te midden van bossen en heidevelden op de Gelderse Veluwe biedt Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe u de ideale omgeving om de dagelijkse drukte ver achter u te laten en lekker te ontspannen. Dit rustige, autovrije park heeft een ware metamorfose ondergaan. In het geheel vernieuwde hoofdgebouw met sfeervol restaurant, parkwinkel, zwembad en dorpspleintje waant u zich in Zuid-Europese sferen. Uw kinderen zullen zich ongetwijfeld vermaken met het speelkasteel of een bezoek aan één van de dagattracties in de buurt.

Voorzieningen op het vakantiepark op de Veluwe

Op dit gezellige park in Wissel/Epe beschikt u in de chalets en bungalows over alle comfort tijdens uw vakantie. Overal ziet u kleine speeltuinen, zodat de kinderen nooit ver uit de buurt zijn van het vakantieverblijf. De vele activiteiten van het sport- en animatie-programma en de Koos Kids Club zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich zeker niet zullen vervelen op Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe. Het overdekte zwembad met apart kleuterbad is gratis toegankelijk voor onze gasten.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie gerestylede bungalow type S4A Comfort 4-personen op Bospark De Schaapskooi in Wissel/Epe !

Ga terug naar overzicht