Vakantiehuis Winterswijk: Villa type Bungalow 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantievilla voor 8 personen te huur op Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Middenin Nationaal Landschap Winterswijkvakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op  Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie.

De Vakantiepark De Twee Bruggen Villa type Bungalow 8-personen is van alle gemakken voorzien, de woonkamer heeft een zitbank, flatscreen TV en open haard. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasmachine. Er zijn in deze villa 3 slaapkamers en badkamer met inloopdouche. Apart toilet. Buiten een terras met eettafel. In deze villa zijn huisdieren welkom en er zijn 2 wificodes beschikbaar.

Het vakantiepark De Twee Bruggen in de Achterhoek

Dit vakantiepark heeft twee zwembaden zoals binnen als buiten met maar liefst 4 glijbanen. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Voor de kinderen verzorgt het animatieteam leuke sport- en spelactiviteiten in de schoolvakanties. Sportief bezig zijn kan ook , er is een tennis- en midgetgolfbaan, fitnessruimte, pumptrack en bowlingbaan. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Uw dagelijkse boodschappen kunt u bij de supermarkt op het park halen en hier zijn ook verse broodjes verkrijgbaar. Bij Restaurant De Schoppe kunt u lekker borrelen, lunchen of dineren.

Winterswijk en omgeving

Als gast van deze Vakantiepark De Twee Bruggen Villa type Bungalow 8-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het park ligt vlakbij het plaatsje Winterswijk met leuke winkeltjes en terrasjes. In het nabijgelegen natuurgebied kunt u eindeloze wandel- en fietstochten maken. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen zijn bij de receptie te huur.  Voor de kinderen zal een dagje naar Moviepark Germany of het Klimbos in Ruurlo zeker in de smaak vallen. Om uw vakantieomgeving vanaf het water te ontdekken is ook een optie. Kano's zijn bij de receptie te huur.

Met de hele familie genieten van een top vakantie of weekend de prachtige natuur van de Achterhoek. U bent van harte welkom voor een verblijf in deze Vakantiepark De Twee Bruggen Villa type Bungalow 8-personen in Winterswijk in de provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht