Vakantiehuis Winterswijk: Vakantiewoning type Safaritent 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Comfortabele Safaritent voor 6 personen te huur op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Midden in het Nationaal Landschap Winterswijk verhuuraccommodaties voor 2 tot 6 personen gelegen op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.
Familiecamping met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Deze Camping Vreehorst Vakantiewoning type Safaritent 6-personen is een zeer comfortabele manier van luxe kamperen. De tent is voorzien van een zit- en eethoek en TV, keuken met afwasmachine, koelkast, magnetron, waterkoker en Nespressomachine. Twee slaapkamers, waarvan één met 2 stapelbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het gebruik van WiFi is gratis. Er is een picknicktafel, loungezitje en hangmat in de overdekte veranda.

Faciliteiten op camping Vreehorst in de Achterhoek

Er zijn voldoende faciliteiten op deze camping, lekker spelevaren op de grote vijver, roetsj van de glijbaan in het buitenzwembad, of ga baantjes trekken in het overdekte zwembad. 
Het recreatieteam is er tijdens de schoolvakanties om met de kinderen leuke spel- sport en knutselactiviteiten te doen. Verder is er een tafeltennistafel, speeltuin, springkussen, pumptrackbaan, voetbal- en basketbalveld. U kunt heerlijke verse broodjes halen bij de mini shop en een dagje geen zin aan koken? Dan kunt u terecht bij de foodcorner voor een lekkere snack of een pizza.

Uitstapjes in de omgeving van Winterswijk

Er zijn als gast van deze Camping Vreehorst Vakantiewoning type Safaritent 6-personen prachtige fiets- en wandeltochten maken in het vlakbij gelegen natuurgebied Nationaal Landschap Winterswijk. Op het park zijn fietsen te huur, ook E-Bikes. Een bezoek vestingsteden Groenlo en Bredevoort zijn een bezoekje waard en de kinderen zullen de natuurobservatiepost met hoge klimtoren best spannend vinden. Lekker klimmen en klauteren in het Klimbos in Ruurlo is een geweldige belevenis, maar een dagje naar het attractiepark Moviepark Germany is helemaal het einde!

Met z'n allen genieten van een verblijf in deze Camping Vreehorst Vakantiewoning type Safaritent 6-personen in Winterswijk in de provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht