Vakantiehuis Winterswijk: Vakantiewoning type Key West Studio 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Studio voor 2 personen te huur op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Midden in het Nationaal Landschap Winterswijk verhuuraccommodaties voor 2 tot 6 personen gelegen op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.
Familiecamping met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Key West Studio 2-personen heeft de voorzieningen van een chalet met een eet- en zithoek en TV. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en Nespressomachine. Open slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op dit park is er gratis WiFi. Voor buiten kunt u gebruik maken van een tuinset, loungezitje en parasol.

Camping Vreehorst in Winterswijk

Deze gezellige camping heeft voor elk wat wils, er is een grote vijver, een binnen- en buiten zwembad, beide met een apart kinderbad. Voor wat extra ontspanning is het genieten geblazen in de 2-persoons sauna. Voor de kinderen is er een speeltuin, springkussen, tafeltennistafel, pumptrackbaan, voetbal- en basketbalveld. In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam leuke activiteiten. Uw verse broodjes voor het ontbijt kunt u halen bij de minishop. Een patatje met of lekkere pizza is verkrijgbaar bij de foodcorner.

De omgeving van de camping

In de omgeving van deze camping is er voldoende te beleven. U kunt als gast van deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Key West Studio 2-personen prachtige fiets- en wandeltochten maken in het natuurgebied Nationaal Landschap Winterswijk. Op het park is fietsverhuur mogelijk. Bezoek de natuurobservatiepost met klimtoren voor mooie vergezichten. Maar ook de prachtige vestingsteden Groenlo en Bredevoort zijn een bezoekje waard. Voor de kinderen is een dagje Klimbos in Ruurlo of Moviepark Germany een geweldige belevenis!  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Key West Studio 2-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op deze mooi gelegen Camping Vreehorst in Winterswijk in de provincie Gelderland. We verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht