Vakantiehuis Winterswijk: Vakantiewoning type Ecolodge 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 4 personen te huur op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Midden in het Nationaal Landschap Winterswijk verhuuraccommodaties voor 2 tot 6 personen gelegen op Camping Vreehorst in Winterswijk, Gelderland, Nederland.
Familiecamping met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Ecolodge 4-personen is een fijn chalet met veel lichtinval in de woonkamer door de grote raampartijen. Er is een eet- en zithoek met TV. In de keuken een afwasmachine, koelkast, magnetron, waterkoker en Nespressomachine. Twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Op dit park is het gebruik van WiFi gratis. Het chalet heeft een prachtige ligging direct aan een vijver met overdekte veranda. U kunt gebruik maken van een picknicktafel en loungezitje.

Faciliteiten op Camping Vreehorst

Op deze gezellige camping hoeft niemand zich te vervelen. Er is een grote vijver, twee zwembaden zowel buiten als binnen, beide met een apart kinderbad en een 2-persoons sauna. Voor de kinderen is er in de schoolvakanties een leuk recreatieprogramma met diverse sport- en spelactiviteiten. Verder is er een speeltuin, springkussen, pumptrackbaan, tafeltennistafel, voetbal- en basketbalveld. In de minishop kunt u dagelijks de krant en uw verse broodjes voor het ontbijt halen. Bij de foodcorner zijn er snacks en pizza's verkrijgbaar.

Uitstapjes in de omgeving van Winterswijk

U kunt als gast van deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Ecolodge 4-personen prachtige fiets- en wandeltochten maken in het natuurgebied Nationaal Landschap Winterswijk. Bij de receptie kunt u fietsen huren, ook e-Bikes. Verder is er in de omgeving van deze camping is er voldoende te doen. De kinderen zullen de natuurobservatiepost met hoge klimtoren best spannend vinden. Maar ook de prachtige vestingsteden Groenlo en Bredevoort zijn een bezoekje waard. Een dagje naar het attractiepark Moviepark Germany of naar het Klimbos in Ruurlo is een geweldige belevenis!  

Heerlijk genieten in deze Camping Vreehorst vakantiewoning type Ecolodge 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij heten u van harte welkom in Winterswijk in de mooie Achterhoek. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht