Vakantiehuis Winterswijk: Chalet type Hooiruif 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe chalet voor 4 personen te huur op Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Midden in Nationaal Landschap Winterswijk vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie.

Dit luxe Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk Chalet type Hooiruif 4-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met flatscreen TV. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een afwasmachine, filterkoffiezetapparaat en Senseo, combimagnetron en waterkoker. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met shower pipe regendouche, wastafel en toilet. Buiten een terras met tuinmeubilair. U kunt gebruik maken van 2 Wificodes en huisdieren zijn toegestaan.

Het park De Twee Bruggen in Winterswijk

Dit vakantiepark De Twee Bruggen heeft veel faciliteiten, de kinderen kunnen zich prima vermaken in het openlucht zwembad met voor de kleintjes een peuterbad. Zit het weer even niet mee, dan kan er  in het binnenzwembad gezwommen worden. Er zijn maar liefst 4 waterglijbanen. Er is een speeltuin en het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten zoals knutselochtenden en sportactiviteiten. Verder is er een midgetgolf- en tennisbaan, bowlingbaan, fitnessruimte en pumptrackbaan. In het restaurant De Schoppe kunt u heerlijk lunchen of dineren. Voor de snelle snack is er de foodcorner bij het zwembad en in de supermarkt op het park kunt u de ovenverse broodjes voor het ontbijt halen.

De omgeving van dit vakantiepark in de Achterhoek

U kunt als gast van dit Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk Chalet type Hooiruif 4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin het Nationaal Landschap Winterswijk, een prachtig natuurgebied, u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-bikes en mountainbikes, zijn te huur bij de receptie. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Klimbos in Ruurlo, lekker klimmen en klauteren in de bomen. Ook een dagje attractiepark Moviepark Germany bij onze Oosterburen zal zeker in de smaak vallen. Een bezoekje aan het gezellige dorp Winterswijk mag natuurlijk niet ontbreken, even winkelen of gezellig een terrasje pakken.  

Samen genieten van de rust en ruimte in dit Vakantiepark De Twee Bruggen Winterswijk Chalet type Hooiruif 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Winterswijk in de provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht