Vakantiehuis Winterswijk: Chalet type Boerderij 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Winterswijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Winterswijk, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Riante chaletboerderij voor 6 personen te huur op Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland.

Middenin Nationaal Landschap Winterswijk vakantiewoningen te huur voor 2 tot 8 personen op Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie. 

Dit luxe Vakantiepark De Twee Bruggen Chalet type Boerderij 6-personen heeft in de woonkamer een TV, DVD- speler, Home Cinema Set en openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair en parasol. De keuken is voorzien zoals een combimagnetron, afwasmachine, Senseo en filter koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers, waarvan één met een hoekstapelbed. Apart toilet. Badkamer met wastafel, douchecabine en sauna. Huisdieren zijn toegestaan in dit chalet.

Het park De Twee Bruggen in Winterswijk

Dit vakantiepark ligt midden in Nationaal Landschap Winterswijk, een prachtig natuurgebied om lekker te wandelen of te fietsen. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin, plonzen in het openlucht zwembad of het binnenzwembad of afroetsjen van één van de vier glijbanen. In de schoolvakanties verzorgt het animatieteam knutsel-, sport- en spelactiviteiten. Verder is er op het park een speeltuin, bowlingbaan, midgetgolf en tennisbaan een fitnesruimte en pumptrack. Boodschappen hoeft u niet mee te nemen want er is een supermarkt op het park, hier haalt u ook de verse broodjes voor het ontbijt. Bij restaurant De Schoppe is het heerlijk lunchen of dineren of gewoon op het terras lekker borrelen.

In de buurt van dit vakantiepark in de prachtige Achterhoek

De omgeving van dit Vakantiepark De Twee Bruggen bied voldoende mogelijkheden. Als gast van deze Vakantiepark De Twee Bruggen Chalet type Boerderij 6-personen verblijft u vlakbij het gezellige plaatsje Winterswijk, om even te winkelen of een terrasje te nemen. In het prachtige natuurgebied kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken. Om de omgeving vanaf het water te ontdekken kunt u bij de parkreceptie een kano huren. Fietsen, ook E-Bikes, zijn bij de receptie te huur. Een dagje naar attractiepark Moviepark Germany of het Klimbos is Ruurlo is voor de kinderen een belevenis.

Met zijn allen genieten van de prachtige natuur middenin het Nationaal Landschap Winterswijk. In deze Vakantiepark De Twee Bruggen Chalet type type Boerderij 6-personen. U bent van harte welkom in dit vakantiepark. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht