Vakantiehuis Wijk aan Zee: Beach House type Sea 6-pesonen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Wijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Beach House voor 6 personen te huur op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee. Luxe Beach House met zeezicht!

Deze Strandhuisjes Wijk aan Zee Beach House type Sea 6-personen heeft een gezellige woonkamer en de keuken is voorzien van een gasfornuis, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er is een slaapkamer met twee stapelbedden en er kunnen 2 personen op de slaapbank in de woonkamer slapen. Badkamer met douchecabine en wastafel. Apart toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Strandhuisjes Wijk aan Zee in Noord-Holland

Deze Strandhuisjes Wijk aan Beach House type Sea 6-personen staan direct op het strand met zeezicht! Op dit brede zandstrand is het echt genieten lekker zwemmen en zonnen en met de kinderen schelpen zoeken. Voor de lunch of diner is het Strandpaviljoen De Kust een prima locatie en via de broodjesservice besteld u lekkere croissantjes voor het ontbijt. Parkeren kan op de centrale locatie en is gratis!

De omgeving van Wijk aan Zee

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. Amsterdam ligt op een half uurtje rijden, bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of het Koninklijk Paleis. Ook de moeite waard is een bezoek aan de historische kaasmarkt in Alkmaar met zijn gezellige winkelcentrum, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. De Zaanse Schans met prachtige molens en oude ambachten is ook een leuk dagtripje. Waan jezelf in de 18e- of 19e eeuw!  

Samen genieten van de rust en ruimte op het strand in Wijk aan Zee en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze 6-pers. Beach Houses in Noord-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht