Vakantiehuis Wijk aan Zee: Beach House type Sea 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Wijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Beach House voor 5 personen te huur op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee. Luxe Beach House met zeezicht!

Deze gezellige Strandhuisjes Wijk aan Zee Beach House type Sea 5-personen heeft uitzicht direct op zee. In de woonkamer een 2 pers. bedbank en in de keuken een gasfornuis, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Slaapkamer met stapelbed voor 3 personen. Als u met 5 personen bent is er een slaapbank in de woonkamer. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Het gebruik van WiFi is gratis. Deze Beach House is huisdiervrij.

Strandhuisjes Wijk aan Zee

Wie wil niet s' ochtends wakker worden op het strand en genieten van het ruisen van de golven. In deze Strandhuisjes Wijk aan Zee Beach House type Sea 5-personen is het optimaal genieten op dit brede zandstrand, lekker pootjebaden of schelpen zoeken met de kinderen. Verse croissantjes kunnen worden gehaald bij de broodjesservice en voor de lunch en diner is het Strandpaviljoen De Kust een prima optie. Bolderwagenverhuur is mogelijk.

Uitstapjes in de omgeving dit vakantiepark aan zee in Noord-Holland

Er is voldoende te beleven in de omgeving van deze Strandhuisjes Wijk aan Zee Beach House type Sea 5-personen. Op een half uurtje rijden zit je in Amsterdam met vele winkels, terrassen en musea zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of het Koninklijk Paleis. Een andere optie is een bezoek aan de gezellige stad Alkmaar met de historische kaasmarkt. Ook mag een bezoek aan De Zaanse Schans met de vele molens niet ontbreken, waan je terug in de tijd van de 18e- of 19e- eeuw.

Op deze prachtige locatie direct aan het strand gaat u genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht