Vakantiehuis Wijk aan Zee: Beach House type Sea 4A 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Wijk aan Zee), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis Wijk aan Zee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Beach House voor 4 personen op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee, Nederland.

Direct op het Noordzeestrand prachtige strandhuisjes te huur voor 2 tot 6-personen op Strandhuisjes Wijk aan Zee in Wijk aan Zee. Luxe Beach House met zeezicht!

Dit geschakelde Strandhuisjes Wijk aan Zee Beach House type Sea 4A 4-personen ligt direct op het strand aan de zeekant en heeft een gezellig ingerichte woonkamer met slaapbank en open keuken. In de keuken een gasfornuis, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Twee persoons slaapkamer met stapelbed en in de woonkamer een bedbank voor 2 personen. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Over Strandhuisjes Wijk aan Zee

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Strandhuisjes Wijk aan Beach House type Sea 4A 4-personen zult u genieten van de locatie op het strand. S' ochtends wakker worden op het strand, wie wil dit niet? Voor de ovenverse broodjes voor het ontbijt kunt u terecht bij de broodjesservice en voor lunch of diner is het Strandpaviljoen De Kust een prima keuze. U kunt uw auto parkeren op een centrale parkeergelegenheid. Om de omgeving te verkennen kunt u fietsen huren in het dorp.

Wat is er in de buurt van Wijk aan Zee te beleven?

De omgeving van Strandhuisjes Wijk aan Beach House type Sea 4A 4-personen leent zich uitstekend voor een leuke uitstapjes. Neem in kijkje in De Zaanse Schans waar je teruggaat naar de 18e- en 19e eeuw. Bezoek de gezellige plaats Alkmaar met de historische kaasmarkt, of de overdekte markt in Beverwijk. Ook Amsterdam is maar een half uurtje rijden, daar zijn voldoende mogelijkheden zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of het Koninklijk Paleis. Na een dagje uit s' avonds weer terug voor een prachtige ondergaande zon op het strand.

Op het strand bij Strandhuisjes Wijk aan Zee kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie in Noord-Holland en uitgerust terugkomen van uw welverdiende vakantie! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht