Vakantiehuis Wijdenes:Lodge type 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Wijdenes), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wijdenes, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande lodge voor 6 personen te huur op Roompot Park Wijdenes in Wijdenes, Noord-Holland, Nederland.

Naast het Markermeer gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Roompot Park Wijdenes in Wijdenes Noord-Holland, Nederland. Autovrij park op een natuurrijke locatie.

Deze vrijstaande Roompot Park Wijdenes Lodge type 6-personen beschikt over een modern ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiepadapparaat, waterkoker, koelkast, afwasmachine en combimagnetron. Apart toilet. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers, één slaapkamer met stapelbed en één slaapkamer met een badkamer ensuite. De tweede badkamer heeft een inloopdouche met wastafel. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. Roompot Park Wijdenes beschikt over meerdere type vakantiewoningen. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Roompot Park Wijdenes

Dit park is perfect gelegen direct aan het Markermeer, in de omgeving zijn een aantal kleine strandjes te vinden. Lekker pootjebaden, zwemmen en zonnen aan het meer. Ook kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen De kinderen zullen zich prima vermaken bij de speeltuin op het park. Mocht u een aantal boodschapjes vergeten zijn dan kunt terecht bij de minimarkt. In het vlakbij gelegen Hoorn kunt u winkelen en boodschappen doen.

Uitstapjes in de omgeving van dit vakantiepark in Noord-Holland

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Roompot Park Wijdenes Lodge type 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Bezoek het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, ook leuk voor de kinderen om samen oudhollandse spelletjes te spelen. In het voorjaar (april) staan er prachtige bollenveld kleurrijk in bloei, altijd een adembenemend plaatje. Bezoek ook de dorpjes Volendam en Edam, beslist de moeite waard. Bij de receptie kunt u vragen naar mooie fietsroutes en meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt in deze Roompot Park Wijdenes Lodge type 6-personen genieten van een relaxte vakantie aan het Markermeer in Noord-Holland. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht