Vakantiehuis Wijdenes: Lodge type 4B 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Wijdenes), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wijdenes, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe lodge voor 4 personen te huur op Roompot Park Wijdenes in Wijdenes, Noord-Holland, Nederland.

Naast het Markermeer gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op Roompot Park Wijdenes in Wijdenes Noord-Holland, Nederland. Autovrij park op een natuurrijke locatie.

Deze vrijstaande Roompot Park Wijdenes Lodge type 4B 4-personen beschikt over een gezellige en modern ingerichte woonkamer met smart-tv. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiepadapparaat en waterkoker. Twee 2-pers. slaapkamers met  elk een badkamer ensuite met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis.

Roompot Park Wijdenes in Noord-Holland

Het park ligt gescheiden door de Westfriese Omringdijk direct aan het Markermeer. Een ideale locatie voor natuurliefhebbers. Op dit autovrije vakantiepark is er voor de kinderen een speeltuin. Bij de receptie zijn fietsen te huur om zo de mooie omgeving te verkennen en een natuurgebied te ontdekken. Voor de watersport liefhebbers zijn er mogelijkheden om te kite surfen, zeilen en vissen. Ook zwemmen en zonnen is mogelijk aan het Markermeer. Voor de vergeten boodschappen kunt u terecht in de minimarkt.

De omgeving van het vakantiepark in Wijdenes

Als gast van deze Roompot Park Wijdenes Lodge type 4B 4-personen zijn er voldoende mogelijkheden. Natuurlijk bezoek u het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, leuk om samen met de kinderen een klompbootje te maken of oudhollandse spelletjes te spelen! Komt u in het voorjaar dan kunt u genieten van de prachtige kleurrijke bollenvelden die in april in bloei staan. Ook de dorpjes Volendam en Edam zijn een bezoekje waard. Met de familie in Volendams kostuum op de foto, hoe leuk is dat?

In Hoorn pakt u een gezellig terrasje of kunt u lekker gaan winkelen. Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook fietsen huren voor een prachtige fietstocht in de omgeving. In deze gezellige Roompot Park Wijdenes Lodge type 4B 4-personen u genieten van een heerlijke vakantie aan het Markermeer in Wijdenes, Noord-Holland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht