Vakantiehuis West-Graftdijk: Chalet type Hackfort 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (West-Graftdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland.

Luxe vakantiewoningen voor 4 tot 14-personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met veel waterpartijen en kinderfaciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Dit vrijstaande chalet EuroParcs De Rijp Chalet type Hackfort 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen en uitzicht op het terras. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron en koelkast. Apart toilet. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden en badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubilair en dit chalet heeft een eigen parkeerplaats. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van Wifi is gratis!

Op vakantiepark EuroParcs De Rijp

Midden in de polder vlakbij het Alkmaardermeer ligt dit gezellige EuroParcs De Rijp Chalet type Hackfort 4-personen. Het is genieten van de rust in dit polderlandschap. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven zoals een kinderboerderij, een buiten- en binnenzwembad, speeltuin, sport en speelveld en een tennisbaan. Bij slecht weer kunnen de kinderen genieten in de indoor-speeltuin, hier kan je eindeloos klimmen en klauteren. Er is een strandje met speeltoestellen en bij de receptie kunt u een bootje huren. In de Eeterij De Rijp kunt u lekker lunchen of dineren. Voor een snelle hap kunt u terecht in het afhaalrestaurant Take Away Taste & More.

De omgeving van het park

Als gast van dit EuroParcs De Rijp Chalet type Hackfort 4-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving, het park ligt vlakbij Amsterdam dus bezoek onze hoofdstad met zijn vele musea zoals het Rijksmuseum en het bekende Van Gogh Museum, maak breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan dierentuin Artis!
Ook de stad Alkmaar is vlakbij en natuurlijk mag een bezoek aan de kaasmarkt niet ontbreken. De Zaanse Schans met zijn traditionele houten groene huizen, oude ambachten en werkende molens is ook de moeite waard!
Bij de receptie kun je fietsen en fluisterboten huren. Vraag even naar de folders van de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

In de prachtige provincie Noord-Holland waar van alles is te beleven is het genieten van een fijne vakantie. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht