Vakantiehuis West-Graftdijk: Bungalow type Waterland 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (West-Graftdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 10 personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland.

Luxe vakantiewoningen voor 4 tot 14-personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met veel waterpartijen en kinderfaciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Deze ruime EuroParcs De Rijp Bungalow type Waterland 10-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! De bungalow heeft een ruime moderne woonkamer met digitale TV, vloerverwarming en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. De open keuken met eettafel is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee aparte toiletten. Er zijn vijf slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Twee badkamers met douche, wastafel en één daarvan heeft een sunshower. Deze luxe bungalow heeft een omheinde tuin en twee eigen parkeerplaatsen. Het gebruik van Wifi is gratis en huisdieren zijn toegestaan.

Park EuroParcs De Rijp

Deze vrijstaande EuroParcs De Rijp Bungalow type Waterland 10-personen is een prima locatie voor watersportliefhebbers! De ligging is vlakbij het Alkmaardermeer en er zijn boten te huur. Het park heeft veel waterpartijen en een eigen strand. Voor de kinderen is er veel vertier zoals een kinderboerderij, het indoor speelparadijs, speeltuin en natuurlijk het overdekte zwembad en het buitenzwembad. Lekker uit eten? Dat kan in het gezellige restaurant De Eeterij. Bij de snackbar Taste & More kunt u terecht voor een lekker patatje met.

De omgeving

Deze EuroParcs De Rijp Bungalow type Waterland 10-personen ligt ideaal gelegen, u kunt er vele uitstapjes in de omgeving maken zoals onze hoofdstad Amsterdam met zijn vele musea en bezienswaardigheden.  Een uitstapje naar Alkmaar met de beroemde kaasmarkt op vrijdagochtend. Beleef de sfeer van vroeger op de Zaanse Schans met de groene houten huizen, de molens en de oude ambachten. Het toeristische plaatsje Volendam is ook niet ver en binnen een half uurtje rijden bent u aan het Noordzeestrand.
Bij de receptie kun je (water-) fietsen huren en is er informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in deze prachtige bungalow op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk! Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht