Vakantiehuis West-Graftdijk: Bungalow type De Rijp 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (West-Graftdijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland.

Luxe vakantiewoningen voor 4 tot 14-personen te huur op EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met veel waterpartijen en kinderfaciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad.

Deze vrijstaande prachtige EuroParcs De Rijp Bungalow type De Rijp 6-personen beschikt over een knusse woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de open keuken bevindt zich een koelkast, afwasmachine, combimagnetron, koffiebonenapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met elk twee 1-persoons bedden. Twee badkamers met  douche en wastafel en toilet. Voor buiten kunt u op het terras gebruik maken van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en er is gratis gebruik van WiFi. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats.

Over vakantiepark EuroParcs De Rijp

Dit vakantiepark ligt een het prachtige polderlandschap van Noord-Holland. Op het park kunt u boten en fietsen huren, dus maak een mooi tochtje in de omgeving. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een een kinderboerderij, een indoor speelparadijs, speeltuin en speeltoestellen. Op het park is een tennisbaan, een buitenzwembad en natuurlijk niet te vergeten het overdekte zwembad met peuterbad. In restaurant Eeterij De Rijp kunt u terecht voor een heerlijk diner of lekkere lunch. En een patatje met en een overheerlijke snack haalt u bij de snackbar Tast & More.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van deze EuroParcs De Rijp Bungalow type De Rijp 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in deze waterrijke omgeving. Geniet van de prachtige natuur. Bezoek ook het Westfries Museum in Hoorn, of de kaasmarkt elke vrijdagochtend in Alkmaar. Amsterdam is ook vlakbij, bezoek het dierenpark Artis maar er zijn natuurlijk voldoende mogelijkheden om musea te bezoeken zoals het Rijksmuseum of het Van Goghmuseum. En met een half uurtje rijden bent u bij de Noordzee voor een heerlijke strandwandeling.
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige EuroParcs De Rijp Bungalow type De Rijp 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht