Vakantiehuis Wekerom: Lodge type Bos Lodge 75 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Wekerom), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wekerom, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige lodge voor 4 personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie in de bossen van De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze ruime Park Berkenrhode Lodge type Bos Lodge 75 4-personen beschikt over een gezellige en ruime woonkamer met sfeerhaard. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers met 2-persoons bed. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Tuin met terras voorzien van tuinmeubilair en Hottub (te huur via de receptie). In dit chalet zijn huisdieren toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Park Berkenrhode in Wekerom

In het park zelf kunt u lekker luieren op de ligbedden bij het verwarmde buitenzwembad. De kinderen vermaken zich wel in de speeltuinen of op de reuzentrampoline. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Lekker eten kun je in het Grand Café of haal een overheerlijke snack bij de snackbar op het park. Park Berkenrhode beschikt over meerdere types bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie, prijzen en speciale aanbiedingen.

De omgeving van het vakantiepark op De Hoge Veluwe

Als gast van dit Park Berkenrhode Lodge type Bos Lodge 75 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het park ligt vlakbij het Nationaal Park De Hoge Veluwe, mooi om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Speur naar herten of wilde zwijnen of bezoek het Kröller Müller museum in het park. De kinderen zullen een dagje Kinderpretpark Julianatoren of de Apenheul in Apeldoorn een belevenis vinden. Ook Burgers Zoo in Arnhem is niet ver rijden.
Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden, u kunt hier ook fietsen huren voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Park Berkenrhode Lodge type Bos Lodge 75 4-personen in Wekerom in de provincie Gelderland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht