Vakantiehuis Wekerom: Familiehuis type Bos Lodge XL 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Wekerom), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wekerom, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim familiehuis voor 8 personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie in de bossen van De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Dit rustig gelegen Park Berkenrhode Familiehuis type Bos Lodge XL 8-personen ligt aan de bosrand in het park en heeft een eigen ingang naar het bos en de zandverstuiving. Het beschikt over gratis Wifi en heeft een gezellig ingerichte woonkamer met sfeerhaard. De keuken is luxe te noemen met vaatwasmachine, combimagnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee aparte toiletten in de hal. Er zijn vier slaapkamers waarvan één met stapelbed. Twee badkamers en twee toiletten. Grote tuin met terras voorzien van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Over Park Berkenrhode

Wat zal het heerlijk zijn om met de hele familie hier vakantie te vieren. De kinderen spelen lekker in de speeltuinen of op de grote trampoline, terwijl u lekker kunt luieren op de ligbedden bij het verwarmde buitenzwembad. Bij het Grand Café kunt u lekker eten of u haalt een overheerlijke snack bij het cafetaria. In de vakantieperiodes verzorgt het animatieteam leuke activiteiten voor alle leeftijden.

De omgeving van het vakantiepark op De Hoge Veluwe

Als gast van dit Park Berkenrhode Familiehuis type Bos Lodge XL 8-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken uit de vele leuke uitstapjes. Het park ligt in een mooie omgeving bij het Nationaal Park De Hoge Veluwe, mooi om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Fietsen zijn te huur bij de parkreceptie. Bezoek ook het Kröller Müller museum, of speur naar wilde zwijnen of herten. Kinderpretpark Julianatoren en de Apenheul in Apeldoorn zijn vlakbij en dat zullen de kinderen grandioos vinden. Dagje dierentuin? Burgers' Zoo in Arnhem is niet ver rijden van het park.
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In dit gezellige Park Berkenrhode Familiehuis type Bos Lodge XL 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht