Vakantiehuis Wekerom: Bungalow type Bos Bungalow Wellness 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Wekerom), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wekerom, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland.

Op een prachtige locatie in de bossen van De Hoge Veluwe luxe vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Park Berkenrhode in Wekerom, Gelderland, Nederland. Vakantiepark met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze geschakelde Park Berkenrhode Bungalow type Bos Bungalow Wellness 6-personen beschikt in de tuin over een sauna, hottub of jacuzzi, buitendouche en vuurplaats (te huur via receptie). Smaakvol ingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de keuken alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat en waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Apart toilet. Drie slaapkamers, twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi en er zijn twee huisdieren toegestaan in deze bungalow.

Park Berkenrhode op De Hoge Veluwe

Dit park is perfect gelegen in de bossen van De Hoge Veluwe. Het park is huisdiervriendelijk en heeft een eigen verwarmd buitenzwembad en voor de kinderen twee speeltuinen met een reuzen trampoline. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Bij het Grand Café op het park kunt u heerlijk lunchen of dineren, ook gezellig borrelen op het (verwarmde) terras is mogelijk, verder kunt u bij de snackbar terecht voor een overheerlijke snack.

Uitstapjes in de omgeving van het park in Wekerom

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Park Berkenrhode Bungalow type Bos Bungalow Wellness 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met de vele fiets- en wandelroutes. Bezoek ook het Kröller Müller Museum in het park. De kinderen zullen een dagje Apenheul of attractiepark Julianatoren bij Apeldoorn prachtig vinden. Ook Burgers Zoo in Arnhem is een aanrader! 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

U kunt in deze Park Berkenrhode Bungalow type Bos Bungalow Wellness 6-personen genieten van een super vakantie in de prachtige provincie Gelderland. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht