Vakantiehuis Wateren: Chalet type Lupine 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Drenthe (Wateren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Wateren, Diever, Drenthe, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 6 personen te huur op Molecaten Park Het Landschap in Wateren, Drenthe, Nederland.

Midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold vakantiewoningen voor 4 tot 14-pers. te huur op Molecaten Park Het Landschap in Wateren, Drenthe, Nederland. Familiepark met binnenzwembad en zwemvijver.

Dit gezellige Molecaten Park Het Landschap Chalet type Lupine 6-personen beschikt over een woonkamer met LCD TV, keuken met koelkast, afwasmachine, magnetron, Senseo en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers, één met een 2-pers. bed en twee met elk twee 1-persoons bedden. Apart toilet. Verder beschikt dit type over een badkamer met wastafel, douche en föhn. Grote veranda met tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi. Huisdieren (max.2) zijn toegestaan.

Op vakantiepark Het Landschap

Op dit familiepark is van alles te beleven voor jong en oud. U heeft de beschikking over veel faciliteiten waaronder een overdekt binnenzwembad met peuterbad. Bij mooi weer is het genieten aan recreatievijver (3 ha. groot) met strand en speeleiland en ligweide. Verder zijn er over het park verdeeld meerdere speeltoestellen, een sportveld, beach-volleybalveld, jeu de boules-, midgetgolfbaan en tafeltennistafel. Op het park is fiets- en skelterverhuur aanwezig. In restaurant  'De Huiskamer' de ontmoetingsplek op het park kunt u terecht voor een hapje, drankje of ijsje. Een supermarkt vindt vlakbij in o.a. de plaatsen Appelscha, Diever of Vledder of Appelscha.

De omgeving van Wateren

Als gast van deze Molecaten Park Het Landschap Chalet type Lupine 6-personen kunt u genieten middenin de prachtige Drentse natuur, het park ligt in Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van Nederlands  grootste natuurgebieden. U vindt er een bonte schakering van landschappen. Het is een paradijs voor fietsers, met prachtige routes in de uitgestrekte bossen en vennen, veentjes en duinen. Bezoek het stuifzandgebied de Kale Duinen in Appelscha met mooie routes en de uitkijktoren. Langs de randen van het park liggen karakteristieke dorpjes zoals Vledder, Diever en Dwingeloo.
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Het wordt genieten geblazen in dit Molecaten Park Het Landschap Chalet type Lupine 6-personen in de prachtige provincie Drenthe. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht