Vakantiehuis Wanneperveen: Villa type Waterlelie 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Wanneperveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wanneperveen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 10 personen aan het water op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland.

In het Nationaal Park Weerribben-Wieden direct aan het water gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen vakantiepark aan het Belterwijde.

De luxe Waterpark Belterwiede Villa type Waterlelie 10-personen heeft openslaande deuren naar het terras aan het water. Verder in de woonkamer een TV en vloerverwarming en in de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Op de bovenverdieping vier 2-pers. slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. De ramen zijn voorzien van raam horren. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten op het vakantiepark in Overijssel

Deze Waterpark Belterwiede Villa type Waterlelie 10-personen ligt op het naastgelegen terrein van Camping Nijenhuis. Direct aan het water. Met uw gehuurde boot of uw eigen meegebrachte boot bent u zo op de Belterwijde of de Beulakerwijde. Op het park zijn fietsen te huur dus kunt een een prachtige fietstocht maken in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Er is een broodjesservice en een balletje slaan kan op de tafeltennistafel. De supermarkt is in het nabijgelegen Giethoorn. Bij het servicepoint op het park kunt u informatie vragen voor uitstapjes in de omgeving.

Uitstapjes in de omgeving

Op dit vakantiepark Belterwiede gaat u zeker een geweldige vakantie beleven. Huur een boot of kano en geniet in alle rust op het water van de Belterwijde in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. De kinderen beleven een superdag in attractiepark Slagharen, of in de Wildlands Aventure Zoo in Emmen. Een dagje winkelen kan in Meppel maar de binnenstad van Zwolle is ook niet ver. Natuurlijk mag een boottochtje in het historische Giethoorn niet ontbreken.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn als u met de hele familie in deze Waterpark Belterwiede villa type Waterlelie 10-personen verblijft. Laat de dagelijkse drukte en geniet van een welverdiende vakantie. Wij heten u van hart welkom op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht