Vakantiehuis Wanneperveen: Villa type Gaarde 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Wanneperveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wanneperveen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige villa voor 6 personen aan het water op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland.

In het Nationaal Park Weerribben-Wieden direct aan het water gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen vakantiepark aan het Belterwijde.

Deze Waterpark Belterwiede Villa type Gaarde 6-personen heeft een terras direct aan het water. De knusse woonkamer heeft een TV en vloerverwarming en in de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Ook op de begane grond een 2-persoonsslaapkamer met douche en wastafel. Apart toilet en een aparte berging met wasmachine. Op de verdieping twee 2-persoonsslaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle ramen zijn voorzien van raamhorren. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. U kunt diverse voorzieningen bijboeken zoals een wasdroger, zwemtrap, loungeset, kano/kajak of tuinomheining.

Over dit vakantiepark aan het water

Deze Waterpark Belterwiede villa type Gaarde 6-personen liggen vlakbij het meer Belterwijde. U kunt uw eigen boot meenemen maar in de directe omgeving zijn er ook te huur. Maak een fietstocht in de prachtige omgeving van het Nationaal park Weerribben-Wieden. Een balletje slaan kan op de tafeltennistafel. Bij het servicepoint op het park kunt u informatie vragen voor uitstapjes in de omgeving. De supermarkt is in het nabijgelegen Giethoorn. Er is een broodjesservice voor heerlijke verse broodjes bij het ontbijt.

De omgeving van Waterpark Belterwiede in Wanneperveen

Geniet van de prachtige omgeving en al het natuurschoon. Even gezellig een fluisterbootje huren in het historische dorpje Giethoorn mag niet ontbreken tijdens deze vakantie. Beleef per fluisterboot of kano het werkelijk schitterende Nationaal Park Weerribben-Wieden. Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Souvenirs halen voor de achterblijvers? Dat kan in Steenwijk of Meppel. Een dagje winkelen kan in de binnenstad van Zwolle. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar het attractiepark Slagharen, of Wildlands Aventure Zoo in Emmen.

Laat de dagelijkse drukte achter u en geniet met volle teugen van deze geweldige omgeving van Waterpark Belterwiede villa type Gaarde 6-personen. U komt uitgerust weer terug van uw vakantie. Wij nodigen u daarom van harte uit in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht