Vakantiehuis Wanneperveen: villa type Breeuw 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Wanneperveen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Wanneperveen, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse villa voor 4 personen aan het water op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland.

In het Nationaal Park Weerribben-Wieden direct aan het water gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen, Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen vakantiepark aan het Belterwijde.

Prachtig gelegen Waterpark Belterwiede Villa type Breeuw 4-personen met het terras direct aan het water. Woonkamer met TV en vloerverwarming en open keuken met afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Apart toilet en een aparte berging met wasmachine. Op de verdieping twee 2-persoonsslaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle ramen zijn voorzien van raamhorren. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. U kunt diverse voorzieningen bijboeken zoals een wasdroger, kano/kajak of tuinomheining.

Faciliteiten op het vakantiepark in De Kop van Overijssel

Deze Waterpark Belterwiede Villa type Breeuw 4-personen liggen allemaal aan het water en bent u zo met uw eigen meegebrachte of gehuurde boot op het Belterwijde. Genieten van de prachtige natuur kan ook op de fiets want op het park zijn fietsen te huur.  Er is een broodjesservice en een balletje slaan kan op de tafeltennistafel. Bij het servicepoint op het park kunt u informatie vragen voor uitstapjes in de omgeving. De supermarkt is in het nabijgelegen Giethoorn.

De omgeving van Waterpark Belterwiede

Op dit prachtige vakantiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. In het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn er voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. Een boot of kano huren en lekker een dagje varen op de Belterwijde, hoe gaaf is dat? De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar het attractiepark Slagharen, of naar Wildlands Aventure Zoo in Emmen. Een dagje winkelen kan in Meppel, maar de binnenstad van Zwolle is ook niet ver.

Deze Waterpark Belterwiede villa type Breeuw 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische vakantiepark in Wanneperveen in Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht