Vakantiehuis Voorthuizen: Vakantievilla type Bosvilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Voorthuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Voorthuizen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige vakantievilla voor 6 personen te huur op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen, Gelderland, Nederland.

In de prachtige natuur van de Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 24-personen te huur op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze prachtige Vakantiepark Ackersate Veluwe Vakantievilla type Bosvilla 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met sfeerhaard en grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken een afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en combi-oven. Het gebruik van Wifi in deze villa is gratis! Er zijn drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. Terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Vakantiepark Ackersate op de Veluwe

Op dit vakantiepark zijn er voor alle leeftijden voldoende faciliteiten. Op het park kunt u gebruik maken van één van de vier overdekte zwembaden en van het verwarmde buitenbad met stroomversnelling. Voor de kinderen is er een (water) speeltuin, trampolinepark, sportvelden, dierenweide en midgetgolf. In de schoolzomervakanties zorgt het animatieteam voor leuke sport- en spelactiviteiten. Geen zin aan koken? Er zijn verschillende horecamogelijkheden zoals twee restaurants, een snackbar en een ijscorner. De verse broodjes voor uw ontbijt haalt u bij de supermarkt op het park.

De omgeving van het park in Voorthuizen

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Vakantiepark Ackersate Veluwe Vakantievilla type Bosvilla 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Geniet van de prachtige natuur in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het is een paradijs voor fietsers, met vele fiets- en wandelroutes. Bezoek ook het Kröller Müller Museum in het park. De kinderen zullen een dagje Apenheul of attractiepark Julianatoren bij Apeldoorn prachtig vinden. Ook Burgers Zoo in Arnhem is een aanrader! 
Bij de receptie kunt u fietsen huren en liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

Samen genieten van een top vakantie op dit Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen op de Veluwe. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht