Vakantiehuis Voorthuizen: Vakantievilla type 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Gelderland (Voorthuizen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Voorthuizen, Gelderland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantievilla voor 4 personen te huur op Vakantiepark Ackesate in Voorthuizen, Gelderland, Nederland.

In de prachtige natuur van de Veluwe luxe vakantiewoningen voor 2 tot 24-personen te huur op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen, Gelderland, Nederland. Familiepark met binnen- en buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze prachtige Vakantiepark Ackersate Veluwe Vakantievilla type 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval. In de open keuken is een koelkast, combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Vakantiepark Ackersate

Dit vakantiepark ligt in de directe omgeving van de Veluwe en heeft veel faciliteiten zoals een prachtig overdekt zwembad met super glijbanen, whirlpool en twee aparte kinderbaden. Er is ook een verwarmd buitenzwembad met stroomversnelling. Voor kinderen is er een fijne speeltuin op het strandje genaamd de watervallei met veel speeltoestellen. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Verder op het park een dierenweide, airtrampolines, tafeltennis, sportvelden en midgetgolf. Er zijn meerdere horecagelegenheden zoals twee restaurants, snackbar en een ijscorner. De dagelijkse boodschappen haalt u bij de supermarkt op het park.

De omgeving van het vakantiepark op de Veluwe

Als gast van deze Vakantiepark Ackersate Veluwe Vakantievilla type 4-personen kunt u kiezen uit de vele uitstapjes in de omgeving. Het park is zeer centraal gelegen vlakbij de uitgestrekte bossen van de Veluwe, een goede start om een wandel- of fietstocht te maken. De kinderen zullen een dagje Kinderpretpark Julianatoren of de Apenheul in Apeldoorn een belevenis vinden. Ook Burgers Zoo in Arnhem is niet ver rijden.
In de directe omgeving is veel te beleven vraag even bij de receptie naar de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes. Hier kunt u ook fietsen huren.

In deze gezellige Vakantiepark Ackersate Veluwe Vakantievilla type 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe in de prachtige provincie Gelderland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht