Vakantiehuis Vlissingen: Villa type Urban Villa 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Vlissingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Vlissingen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 5 personen op Roompot Noordzee Resort Vlissingen in Vlissingen, Zeeland, Nederland.

Vlakbij het strand gelegen vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6-personen op Roompot Noordzee Resort Vlissingen. Vlakbij het centrum van Vlissingen met ook Beach Houses op het strand.

Deze geschakelde Roompot Noordzee Resort Vlissingen Villa type Urban Villa 5-personen heeft een knus ingerichte woonkamer met smart-tv, houtkachel en vloerverwarming. In de open keuken een magnetron, afwasmachine, waterkoker en koffieapparaat voor Nespresso cups. Badkamer met toilet, douche, wastafel en vloerverwarming. Op de eerste etage drie slaapkamers, twee 2-persoons en één slaapkamer met 1-persoonsbed en onderschuifbed. Terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Het Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Dit vakantiepark ligt direct aan het strand en als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Noordzee Resort Vlissingen Villa type Urban Villa 5-personen heeft u een uitstekende keus gemaakt. Geniet van de prachtige ligging bijna in het centrum aan de boulevard en vlakbij het strand. Er is een broodjesservice op het park en kunt u er fietsen huren. Voor de kinderen is er een speeltuin.

Activiteiten in de omgeving van dit mooie vakantiepark in Zeeland

In de omgeving van deze Roompot Noordzee Resort Vlissingen Villa type Urban Villa 5-personen is er altijd wat te beleven. Bezoek de gezellige plaatsen Middelburg met het Zeeuws Museum en Domburg. Voor de kinderen is een dagje Deltapark Neeltje Jans een goede tip, leuk om de zeehonden- en zeeleeuwenvoorstellingen te bekijken of de Walvis Expo te bezoeken.
In Vlissingen zelf valt ook genoeg te doen, bezoek bijvoorbeeld het Zeeuws maritiem muZEEeum of de reptielen Zoo Iguana.
Rond de Oosterschelde kunt u mosselen of oesters rapen of zeehonden en bruinvissen spotten.

Kortom er is van alles te beleven in het prachtige Zeeland en zult u genieten van een top vakantie in de Zeeuwse hoofdstad op Walcheren. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht