Vakantiehuis Vlissingen: Lodge type Duinlodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Vlissingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Vlissingen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe lodge voor 6 personen te huur op Roompot Noordzee Resort Vlissingen in Vlissingen, Zeeland, Nederland.

Vlakbij het strand gelegen vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6-personen op Roompot Noordzee Resort Vlissingen. Vlakbij het centrum van Vlissingen met ook Beach Houses op het strand.

Deze luxe Roompot Noordzee Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 6-personen ligt rustig gelegen aan de bosrand en heeft een moderne inrichting. In de woonkamer een smart-tv, houtkachel en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, oven, waterkoker en koffieapparaat voor Nespresso cups. Apart toilet in de hal. Twee persoons slaapkamer met badkamer en op de eerste etage twee 2-persoons slaapkamers met badkamer waarvan één badkamer met ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van een televisie. Terras met loungeset. Met voorkeur zijn er een aantal extra's bij te boeken, zoals een wasmachine en infrarood sauna. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan maar niet in alle lodges.

Faciliteiten Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Noordzee Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 6-personen kunt u genieten van de prachtige ligging. Elke ochtend even genieten op het strand van de opkomende zon en s' middags even zonnen en zwemmen en s' avonds naar het centrum voor uw diner. Voor de kinderen is er een speeltuin en verse broodjes zijn te halen bij de broodjesservice. Op dit vakantieresort zijn ook fietsen te huur.

Wat is er in de omgeving van Vlissingen te doen?

In de omgeving van deze Roompot Noordzee Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 6-personen kunt u kiezen uit leuke uitstapjes. Het Zeeuws maritiem muZEEeum of de reptielen Zoo Iguana zijn mogelijkheden. Voor de kinderen is het Deltapark Neeltje Jans een ware belevenis, met zeehondenvoorstellingen, waterspeelplaatsen, een orkaanmachine en Walvis Expo. Bezoek ook Middelburg met het Zeeuws Museum of het gezellige plaatsje Domburg. Aan de Oosterschelde kunt u ook zeehonden en bruinvissen spotten.

In Zeeland is altijd genoeg te doen en in dit Roompot Noordzee Resort Vlissingen kunt u genieten van een heerlijke ontspannende vakantie op Walcheren. Wij verwelkomen u graag, tot ziens!

Ga terug naar overzicht