Vakantiehuis Vlissingen: Lodge type Duinlodge 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Vlissingen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Vlissingen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantielodge voor 4 personen op Roompot Noordzee Resort Vlissingen in Vlissingen, Zeeland, Nederland.

Vlakbij het strand gelegen vakantiewoningen te huur voor 2- tot 6-personen op Roompot Noordzee Resort Vlissingen. Vlakbij het centrum van Vlissingen met ook Beach Houses op het strand.

Deze prachtige Roompot Noordzee Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 4-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met smart-tv en houtkachel en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een afwasmachine, waterkoker, koffieapparaat voor Nespresso cups en een combimagnetron. In de hal een toilet. Twee persoons slaapkamer. Badkamer met regendouche. Op de eerste etage een 2-persoons slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Terras met loungeset. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn toegestaan, maar niet in alle villa's.

Over Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Als u een verblijf heeft geboekt in deze Roompot Noordzee Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 4-personen zult u genieten van de locatie, vlakbij het centrum en vlakbij het strand. Voor de ovenverse broodjes kunt u terecht bij de broodjesservice op het park en voor de kinderen is er een speeltuin. Om de omgeving te verkennen kunt u fietsen huren op het park.

Wat is er in de buurt te beleven?

De omgeving van dit Roompot Resort Vlissingen Lodge type Duinlodge 4-personen leent zich uitstekend voor een leuk uitstapjes. Ben je in Vlissingen, dan bezoek je ook het Zeeuws maritiem muZEEeum of de reptielen Zoo Iguana. Natuurlijk gaat u ook het Deltapark Neeltje Jans bezoeken, leuk voor de kinderen met zeehondenvoorstellingen en de Walvis Expo. Aan de Oosterschelde kunt u zeehonden en bruinvissen spotten. In Zeeland is altijd voldoende te beleven, wat dacht u van een uitje naar Middelburg of het gezellige plaatsje Domburg.

In dit Roompot Noordzee Resort Vlissingen kunt u genieten van een heerlijke relaxte vakantie in Zeeland en uitgerust terugkomen van uw welverdiende vakantie! Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht