Vakantiehuis Valkenswaard: Dommeldal Mobile home voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Valkenswaard), Vakantiehuizen Nederland
Park
Oostappen Vakantiepark Brugse Heide Valkenswaard Noord-Brabant Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Dommerdal Mobile home voor 4 personen op Oostappen Vakantiepark Brugse Heide in Valkenswaard, Noord-Brabant.

Vlakbij mooie natuurgebieden nabij Valkenswaard op Oostappen Vakantiepark Brugse Heide 4 persoons Mobile home te huur. Familiepark met buitenzwembad en veel kinderactiviteiten.

Dit Oostappen Vakantiepark Brugse Heide Dommerdal Mobile home voor 4 personen heeft een zitgedeelte met TV. In de keuken is een 4 pits gasstel, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor buiten is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig.

Faciliteiten op het park

Als gast in dit vrijstaande Oostappen Vakantiepark Brugse Heide Dommeldal Mobile home voor 4-personen kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Een baantje zwemmen in het prachtige buitenzwembad met apart peuterbad waar de kleintjes zich prima vermaken. Op het park zijn veel kinderfaciliteiten zoals een airtrampoline, skelterbaan, dierenweide en veel speeltoestellen. Samen kunt u een ritje maken met een treintje door het park of een potje midgetgolfen. Zit het weer een beetje tegen, dan vermaken de kinderen zich prima in de grote indoorspeeltuin. In de schoolvakanties is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig. Zij organiseren leuke speurtochten en voetbal- dartwedstrijdjes. Op het park is een snackbar, ijssalon en een eetcafé.

De omgeving van het vakantiepark

Dit vakantiepark ligt midden in de bossen vlakbij een prachtig natuurpark, u kunt op het park fietsen huren om de omgeving te ontdekken, of een flinke wandeltocht maken. Een dagje uit? Attractiepark De Efteling en Safaripark de Beekse Bergen zijn vlakbij. In Eindhoven kunt u heerlijk shoppen en een leuk souvenir voor de thuisblijvers meenemen!

Dit gezellige Oostappen Vakantiepark Brugse Heide Dommeldal Mobile home voor 4 personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten.
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische Oostappen Vakantiepark Brugse Heide in Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht