Vakantiehuis Uitdam: Bungalow type Munt 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Uitdam), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uitdam, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 4 personen te huur op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland.

Direct aan het Markermeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op Europarcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met strand en binnenzwembad. 

Deze vrijstaande EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Munt 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer met open slaande deuren naar het ruime terras. De keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiebonenapparaat, waterkoker, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden en twee badkamers met inloopdouche, twee aparte toiletten. Terras met tuinmeubilair. Eigen parkeerplaats bij de bungalow. Huisdieren zijn toegestaan. Het gebruik van Wifi is gratis!

Op vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam

Aan het Markermeer, dus een geweldige locatie voor watersportliefhebbers ligt deze gezellige EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Munt 4-personen. Lekker naar het strand of een bootje huren voor een tochtje op het meer, het kan er allemaal! In de zomervakanties zorgt het animatieteam voor leuke spelactiviteiten. Voor kinderen is er een indoor speelparadijs, hier kan je eindeloos klimmen en klauteren. Ook in het overdekte zwembad zullen de kinderen zich prima vermaken. Er is een apart peuterbad met glijbaan. In het restaurant Poort van Amsterdam kunt u lekker lunchen of dineren. Voor een snelle hap kunt u terecht in de gezellige Take Away snackbar Taste & More.

De omgeving van het park

Als gast van deze EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Munt 4-personen kunt u genieten van de vele uitstapjes in de omgeving, het park ligt vlakbij Amsterdam dus een bezoek aan onze hoofdstad is de moeite waard. Amsterdam heeft veel musea zoals het Rijksmuseum en het bekende Van Gogh Museum, maak breng bijvoorbeeld ook een bezoek aan dierentuin Artis!
Met de Marken Expres kunt u een boottocht maken en ben je in 30 minuten in het gezellige plaatsje Volendam. 
Bij de receptie kun je fietsen, scooters en waterfietsen huren. Vraag even naar de folders van de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

In de prachtige provincie Noord-Holland is het samen genieten van een top vakantie aan het Markermeer. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht