Vakantiehuis Uitdam: Bungalow type Gulden Daalder 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Uitdam), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uitdam, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 8 personen te huur op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland.

Direct aan het Markermeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met strand en binnenzwembad. 

Deze ruime EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Gulden Daalder 8-personen is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! De bungalow heeft een ruime woonkamer met digitale TV, vloerverwarming en openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. De open keuken met grote eettafel is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, koel-vriescombinatie, koffieboonapparaat en waterkoker. Afzonderlijk toilet. Er zijn vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond, met elk eenpersoonsbedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Het gebruik van Wifi is gratis en huisdieren zijn toegestaan. Bij deze bungalow zijn 2 eigen parkeermogelijkheden.

Park EuroParcs Poort van Amsterdam

Deze vrijstaande EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Gulden Daalder 8-personen is gelegen aan het Markermeer, dus een prima locatie voor watersportliefhebbers! Lekker naar het strand of een paar bootjes huren en met z'n allen het water op, het kan er allemaal! Voor de kinderen is er veel vertier zoals het indoor speelparadijs, speeltuin, midgetgolf en natuurlijk het overdekte zwembad met apart peuterbad en glijbaan. In de zomervakanties kunnen de kinderen zich prima vermaken samen met het animatieteam die zorgen voor leuke spelactiviteiten. Lekker uit eten? Dat kan in het gezellige restaurant Poort van Amsterdam. Bij de snackbar Taste & More kunt u terecht voor een lekker patatje met.

Uitdam en omgeving

De mooie EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Gulden Daalder 8-personen ligt ideaal gelegen vlakbij het strand aan het Markermeer. Het strand is op loopafstand en u kunt genieten van de vele uitstapjes in de omgeving zoals onze hoofdstad Amsterdam met zijn vele musea en bezienswaardigheden.  Een uitstapje naar Hoorn met een bezoek aan het Westfries Museum en de kaasmarkt  is ook de moeite waard. Of neem een boottochtje met de Marken Express en bezoek het gezellige en toeristische plaatsje Volendam. 
Bij de receptie kun je (water-) fietsen huren en is er informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn om met de hele familie hier uw vakantie te vieren in deze prachtige bungalow op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht