Vakantiehuis Uitdam: Bungalow type Florijn 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Uitdam), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uitdam, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland.

Direct aan het Markermeer gelegen luxe vakantiewoningen voor 4 tot 12-personen te huur op EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam, Noord-Holland, Nederland. Familiepark met strand en binnenzwembad. 

Deze vrijstaande prachtige EuroParcs Poort van Zeeland Bungalow type Florijn 6-personen beschikt over een knusse woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de open keuken bevindt zich een koelkast, afwasmachine, combimagnetron, koffiebonenapparaat en waterkoker. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één op de begane grond met elk twee 1-persoons bedden. Twee badkamers met inloopdouche en wastafel en toilet. Voor buiten kunt u op het terras gebruik maken van tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats.

Over vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam

Als strandliefhebber is dit vakantiepark vlakbij het Markermeer een uitstekende locatie! Op het park kunt u boten en (water-) fietsen huren. Voor kinderen is er voldoende te beleven zoals een super cool indoor speelparadijs, speeltuin en speeltoestellen. Op het park is een midgetgolf en natuurlijk niet te vergeten het overdekte zwembad met peuterbad en glijbaan. Er is een animatieteam die in de zomerperiode leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert. In restaurant Poort van Amsterdam kunt u terecht voor een heerlijk diner of lekkere lunch. En een patatje met en  een overheerlijke snack haalt u bij de snackbar Tast & More.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Florijn 6-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor de vele uitstapjes in deze waterrijke omgeving. Geniet van de prachtige natuur bij het Markermeer of maak een prachtige fietstocht. Een boottocht met de Marken Express brengt je binnen het half uur in Volendam. Maar ook Amsterdam is vlakbij, bezoek het dierenpark Artis maar er zijn natuurlijk voldoende mogelijkheden om musea te bezoeken zoals het Rijksmuseum of het Van Goghmuseum. Bezoek ook het Westfries Museum in Hoorn, waar in de zomerperiode een kaasmarkt is. 
Bij de receptie liggen folders van de bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes voor u klaar!

In deze gezellige EuroParcs Poort van Amsterdam Bungalow type Florijn 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

 

Ga terug naar overzicht