Vakantiehuis Uden: Bungalow type Landhuis 8 - 12-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Uden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 2 tot 12 personen te huur op Vakantiepark Sandberghe in Uden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij natuurgebied Maashorst vakantiewoningen voor 2 tot 12 personen te huur op vakantiepark Sandberghe, Uden, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met openlucht zwembad.

Deze riante Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Landhuis 8-12-personen heeft een woonkamer met smart TV en grote gashaard. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een stoomoven, oven, Quooker,  afwasmachine, koffiezetapparaat, Nespresso koffiezetapparaat en diepvries. Op de begane grond een twee persoons slaapkamer met badkamer met douche en wastafel. Via de trap een slaapvide. Onder deze grote vakantie woning een slaapverdieping met drie slaapkamers en twee badkamers waarvan één met ligbad. Er zijn drie aparte toiletten. Als extra service zijn de bedden al voor u opgemaakt bij aankomst. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan. In de berging is een wasmachine en wasdroger, stoomstrijkijzer en strijkplank. Grote tuin met tuinmeubilair, trampoline, fietsenstalling en omheining.

Over het bungalowpark Sandberghe

Vlakbij het prachtige natuurgebied De Maasduinen ligt dit kleinschalige Vakantiepark Sandberghe. Het park ligt naast de stuifduinen van Bedaf, hier kunnen de kinderen lekker klauteren op de hoge zandduinen. Verder is er een speeltuin, een kinderboerderij, jeu de boulesbaan, een reuze schaakbord en tafeltennistafel. Bij het recreatieteam Doe&Ontdek kun je lekker knutselen en leuke themaweken beleven zoals een waterweek, bosweek of zonweek. Bij mooi weer is het prima vertoeven in het openlucht zwembad met een apart peuterbad. Pannenkoeken eten kan bij het naast gelegen restaurant Gasterij De Pier, met grote speeltuin, maar je kunt ook  kiezen voor een à la carte maaltijd. Wil je de omgeving per fiets verkennen dan is het mogelijk om bij Mastworp fietsverhuur (naast het park) een fiets te huren, of heerlijk te klimmen en klauteren in het klimpark van de Mastworp.

De omgeving van dit vakantiepark in Uden

U kunt als gast van deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Landhuis 8-12-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. De ligging van dit park is middenin een natuurpark dus kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan de speelboerderij Hullie een optie en ook Billy Bird Park Hemelrijk op 7 km afstand is met binnen- en buiten attracties een super leuk. Of doet u de kinderen een plezier met een dagje attractiepark De Efteling? Het dierenpark Zie-Zoo in Volkel is ook een belevenis.  

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn om met de hele familie vakantie te vieren in deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Landhuis 8-12-personen. U zult er samen nog lang over napraten. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Uden, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht