Vakantiehuis Uden: Bungalow type Heydehuis 4 - 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Uden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 tot 6 personen te huur op Vakantiepark Sandberghe in Uden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij natuurgebied Maashorst vakantiewoningen voor 2 tot 12 personen te huur op vakantiepark Sandberghe, Uden, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met openlucht zwembad.

Deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Heydehuis 4-6-personen heeft een knusse woonkamer met pelletkachel en smart TV.
De open keuken heeft een afwasmachine, koffiezetapparaat, Nespressomachine, Quooker en combi-magnetron. Apart toilet. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één op de begane grond welke is voorzien van een douche en wastafel. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers met douche, bad en toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis. In deze bungalow zijn huisdieren toegestaan. Op het Heydeveld is een 4 persoon barrel sauna, deze is te huur bij de receptie. Heeft u een eigen paard en wilt u die meenemen op vakantie? Geen probleem, op dit park zijn paardenstallen te huur!

Het vakantiepark Sandberghe in Noord-Brabant

Vlakbij de stuifduinen van Bedaf en bij het natuurgebied De Maashorst ligt dit kleinschalige Vakantiepark Sandberghe. Voor kinderen is dit park een paradijs, het animatieteam Doe&Ontdek organiseert leuke natuurthema's zoals een waterweek, bosweek of zonweek. Lekker knuffelen met de dieren kan op de kinderboerderij, verder is er een jeu de boulesbaan, een reuze schaakbord en tafeltennistafel en natuurlijk een speeltuin. De kinderen zullen zich prima vermaken in het openlucht zwembad met een apart peuterbad. Geen zin aan koken? Dan kunt u terecht bij Gasterij De Pier, voor een heerlijk à la carte diner of een lekkere pannenkoek. Het restaurant ligt direct naast het park en heeft een mooie speeltuin. Naast dit vakantiepark zit De Mastworp, hier kun je fietsen huren, maar er is ook een klimpark waar je lekker kunt klimmen en klauteren.

De omgeving van het vakantiepark in Uden

Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. U kunt als gast van deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Heydehuis 4-6-personen kiezen uit tal van uitstapjes. De ligging van dit park is middenin een prachtig natuurgebied De Maashorst, dus wandel- en fietsroute voldoende. De kinderen vinden de hoge zandduinen van Bedaf prachtig maar u doet u ze ook een plezier met een dagje attractiepark De Efteling, en het vlakbij gelegen dierenpark Zie-Zoo is ook een dagtochtje waard. En zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan de speelboerderij Hullie een optie en ook Billy Bird Park Hemelrijk op 7 km afstand is met binnen - en buiten attracties een super uitje. En een dagje shoppen kan in de gezellige stad Eindhoven.

In deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Heydehuis 4-6-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in het bourgondische Brabant. Wij heten u van harte welkom op dit vakantiepark in Uden, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht