Vakantiehuis Uden: Bungalow type Comfort Bungalow 2 - 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Uden), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Uden, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 2 tot 4 personen te huur op Vakantiepark Sandberghe in Uden, Noord-Brabant, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij natuurgebied Maashorst vakantiewoningen voor 2 tot 12 personen te huur op Vakantiepark Sandberghe, Uden, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met openlucht zwembad.

Deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Comfort Bungalow 2-4-personen heeft een woonkamer met smart TV en open haard. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat (Nespresso) en waterkoker. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. Apart toilet. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan. In de berging is een wasmachine en wasdroger, stoomstrijkijzer en strijkplank.

Het Bungalowpark Sandberghe in Uden

Dit kleinschalige Vakantiepark Sandberghe ligt naast de stuifduinen van Bedaf en vlakbij natuurgebied De Maashorst. Voor kinderen is er een speeltuin, en het Doe&Ontdek animatieteam verzorgt leuke natuurthema's. Er is een kinderboerderij, jeu de boulesbaan, een reuze schaakbord en tafeltennistafel. De kinderen zullen zich prima vermaken in het openlucht zwembad met een apart peuterbad. Naast het park ligt Gasterij De Pier, met grote speeltuin, hier kun je heerlijke pannenkoeken eten, maar ook à la carte. Naast dit vakantiepark zit De Mastworp, hier kun je verschillende fietsen huren, en lekker klimmen en klauteren in het klimpark.

De omgeving van dit vakantiepark in Noord-Brabant

In de omgeving van dit vakantiepark is voldoende te beleven. U kunt als gast van deze Vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Comfort Bungalow 2-4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin een prachtig natuurpark u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje attractiepark De Efteling, maar ook het dierenpark Zie-Zoo is een belevenis. En zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan de speelboerderij Hullie een optie en ook Billy Bird Park Hemelrijk op 7 km afstand is met binnen - en buiten attracties een super uitje. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze vakantiepark Sandberghe Uden Bungalow type Comfort Bungalow 2-4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Uden, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht