Vakantiehuis Thorn: Bungalow type Luxe 8-persoons

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Thorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Thorn, Limburg,Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime luxe bungalow voor 8 personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan de Limburgse Maasplassen vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland. Luxe vakantiepark met strand, jachthaven en overdekt zwembad.

Een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren in deze vrijstaande Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 8-persoons. De grote bungalow, 150m2, heeft een ruim ingerichte woonkamer, de open keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afwasmachine, koelvriescombinatie, combi-oven met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer met badkamer en-suite.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspringbedden. Eén slaapkamer heeft een badkamer en-suite en de tweede badkamer heeft wastafel met ligbad. Apart toilet. In de berging een wasmachine en -droger. Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt, is er een set keukendoeken en per persoon zijn er één grote en één kleine handdoek aanwezig. Voor de kleintjes is er standaard één kinderstoel en -bed. Het gebruik van WiFi is gratis.

Informatie over Parc Maasresidence Thorn

Genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan als gast van deze Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 8-persoons. Het park beschikt over veel faciliteiten zoals een overdekt zwembad, jachthaven, strand en bowlingcentrum. Voor de kinderen zijn er diverse kinderspeeltuinen, en het Kids Club animatieteam heeft een leuk recreatieprogramma.
Het park ligt direct aan de Maasplassen en heeft een prachtige jachthaven. Wilt u vanaf het water de omgeving verkennen dan kunt u bij de receptie een sloep of waterfiets huren. Ook het huren van een Sup Bike, Board of Monster Sup voor 8 personen is een optie. Even geen zin aan koken? Dan kunt u heerlijk uit eten in het gezellige Humphrey's Thorn restaurant. Snel een frietje halen kan bij de Take Away. Ook er is op het park een supermarkt aanwezig.

De omgeving van Thorn

In de directie omgeving van dit vakantiepark zijn prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Fietsen zijn te huur bij de parkreceptie. Bezoek de prachtig stad Maastricht met veel aanbod aan cultuur. Ook een kijkje over de grens bij de buren in Duitsland en België in Aken of Luik is een mogelijkheid. Voor een dagje shoppen is Roermond gezellig maar u bent u ook zo in Düsseldorf. Bij de receptie is er informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Fijne herinneringen maken aan een mooie vakantie in deze prachtige Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 8-persoons vlakbij het gezellige plaatsje Thorn in Midden Limburg, Nederland. U ben van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht